Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 2 november 2011

Hasselt - Gevonden lichaam in Albertkanaal geïdentificeerd als 24-jarige Olenaar - Hbvl.be

Hasselt - Gevonden lichaam in Albertkanaal geïdentificeerd als 24-jarige Olenaar - Hbvl.be

tv

gevonden lichaam in albertkanaal geidentificeerd als 24 jarige olenaar


Het lichaam dat maandag werd teruggevonden nabij een sluis in het Albertkanaal bij Hasselt is dat van de 24-jarige Tim Verheyen uit Olen. Vermoedelijk is de jongeman per ongeluk in het water beland.

Tim Verheyen was al sinds 22 oktober vermist. Die zaterdagmiddag was hij nog langs geweest bij zijn ouders in Westerlo in de Antwerpse Kempen. Hij vertrok er met de fiets, en werd voor het laatst nog even opgemerkt ter hoogte van kledingzaak JBC aan de Antwerpseweg in Geel.

Weggevallen telefoontje

Volgens zijn vrienden zou Tim zaterdag rond 15 uur via zijn gsm ook nog contact hebben gehad met een kameraad. Het signaal zou daarna plots zijn weggevallen op de plaats waar zijn fiets op de kanaaloever werd gevonden.
Een dag later werd zijn fiets en zijn portefeuille gevonden langs het jaagpad van het Albertkanaal. Dat deed al snel het ergste vermoeden. De politie verspreidde een opsporingsbericht. Sindsdien was er geen enkel spoor meer van de jongeman.
Maandagochtend werd zijn lichaam dan uit het water gehaald nabij de sluis van Godsheide in het Albertkanaal in Hasselt. Een getuige zag kort voor negen uur een stoffelijk overschot in het water, en sloeg alarm.
Een duikploeg van brandweer Hasselt kon het lichaam snel naar de kant trekken. Ook de Federale Gerechtelijke Politie kwam samen met de Lokale politie Hazodi ter plaatse. Al snel bleek uit het onderzoek dat het ging om de verdwenen jongeman uit Olen.
De speurders gaan er van uit dan de Tim door een tragisch ongeval in het water terecht gekomen is. "Vermoedelijk is Tim's lichaam nadat het in het water is beland, door een schip meegesleurd, om pas deze week in Hasselt boven water te komen. Een misdrijf lijkt uitgesloten. Wel zal deze week nog een autopsie op het lichaam worden uitgevoerd", zo laat de Hasseltse politie weten.

Marc Helsen

Geen opmerkingen: