Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 7 mei 2011

Nederlandse chauffeur verongelukt op A1 + foto`s

http://www.ttm.nl/nieuws/id29777-fotos-nederlandse-chauffeur-verongelukt-op-a1.html

Bij twee ongevallen op de Duitse A1 bij Bockel is dinsdagmiddag onder meer een 56-jarige Nederlandse vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen. Andere chauffeurs, waaronder een 21-jarige Nederlandse chauffeur, raakten gewond.
Het drama op de A1 begon tussen de afritten Posthausen en Oyten, richting Bremen, waar een combinatie met gevaarlijke stoffen achterop een andere vrachtwagen was gereden. De 51-jarige chauffeur van de achterste truck overleefde het ongeval niet. Achter het ongeval ontstond een file van zo'n tien kilometer. Rond vijf uur 's middags stonden op de rechterrijbaan, aan het einde van de file, achter elkaar een vrachtwagen met een chauffeur uit Litouwen, een vrachtwagen met chauffeur uit de Oekraïne en als laatste de truck van een 21-jarige Nederlandse chauffeur. Die had de alarmlichten van zijn combinatie aanstaan. Dat was echter niet genoeg om de 56-jarige bestuurder van een met paraffine geladen combinatie te waarschuwen. Hij reed volgens de politie ongeremd achterop de oplegger van de Nederlander. Een Duitse chauffeur erachter kon ook niet meer tijdig remmen en schampte de onfortuinlijke Nederlander nog. De 56-jarige Nederlander werd verpletterd in zijn cabine en overleefde het ongeval niet. De 21-jarige Nederlander en de Oekraïner raakten gewond en werden in een ziekenhuis opgenomen. Uit de tankwagen van de verongelukte Nederlander liepen honderden liters paraffine. De politie schatte in dat de bergingswerkzaamheden tot woensdagmorgen zouden duren.
De verkeerspolitie in Sittensen heeft onlangs een waarschuwing aan vrachtwagenchauffeurs laten horen over ‘Auffahrunfälle' op de A1, die tegenwoordig veelvuldig voorkomen.
WAARSCHUWING: onderstaande foto's kunnen als schokkend worden ervaren.
 
 Geen opmerkingen: