Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 7 mei 2011

Nieuwe medewerker bij Becx Verhuur

http://www.becxverhuur.nl/nieuws.asp?nid=23


Het team van Becx Verhuur heeft sinds enkele weken versterking gekregen van Jan Philipsen. Jan is aangenomen om enerzijds de groeiende stroom aanvragen voor verhuur en lease te kunnen opvangen en anderzijds om het persoonlijke maatwerk te kunnen blijven leveren die de klantenkring van Becx Verhuur gewend is.De kracht van onze verhuur is, dat onze klanten weten dat zij bij ons altijd maatwerk krijgen”, vertelt directeur Michiel Becx. “Daarbij is het van enorm belang, dat al onze mensen de taal van de transporteur spreken en tot in de details weten wat belangrijk is. Voor onze relaties scheelt dat veel tijd omdat ze mensen tegenover zich vinden, die weten waar het om gaat. Voor ons betekent dat wel extra inzet. Toch willen wij absoluut vasthouden aan die formule omdat we merken dat het één van de sleutels is van ons succes.”
Dat betekent wel, dat niet iedereen dit werk goed kan doen. “Inderdaad zijn dit soort mensen dun gezaaid. We zijn dan ook niet over een nacht ijs gegaan. Maar ik ben er van overtuigd dat we met Jan Philipsen precies de persoon in huis hebben gehaald die wij nodig hebben. Dat is goed voor ons en voor onze klanten”, is Becx zijn overtuiging.
Jan Philipsen heeft ruime ervaring in de verkoop van bedrijfswagens en getrokken materieel. Ook is hij goed ingevoerd bij de transportbedrijven. Daardoor is hij bij uitstek de juiste man die kan adviseren en de knowhow van Becx Verhuur kan uitdragen. Een van de taken die Jan krijgt, is het actief onderhouden van de contacten met de branche. Volgens directeur Becx plukken alle partijen daar de vruchten van. “Door een goed contact, weten wij vroegtijdig wat er in de markt gaat gebeuren. Met inzet van het juiste materiaal spelen wij daar snel op in. Dat lijkt simpel, maar ook in de verhuurbranche draait het uiteindelijk toch om persoonlijk contact. En dat willen wij graag zou houden.”
 

Geen opmerkingen: