Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 10 januari 2011

"Binnenkort chaos in autologistiek"

http://www.ttm.nl/nieuws/id29163-binnenkort-chaos-in-autologistiek.html

De 'boom' in de Duitse auto productie gaat voorbij aan de Duitse logistieke dienstverleners die zich in autotransport hebben gespecialiseerd. Toch voorziet de branche zelf op korte termijn een chaos door te weinig capaciteit.
MosolfUit een enquête die Daimler uitvoerde onder 200 vertegenwoordigers van autotransporteurs uit heel Europa blijkt dat 60 procent van die bedrijven nog steeds verlies maakt. Slechts 13 procent schrijft zwarte cijfers, de rest speelt quitte. Zelfs marktleider BLG-Gruppe uit Bremen en de grote zuid Duitse autotransporteur  Mosolf verdienen niet of nauwelijks. Zwarte cijfers schrijft DB Schenker Rail, die voor de crisis bijna een miljard euro omzet in autotransport behaalde. Veel Duitse transporteurs hebben last van het feit dat de binnenlandse verkopen in Duitsland slecht zijn waardoor er geen retourtransporten van auto's zijn. Structurele oorzaken zijn dat steeds meer Europese autofabrieken in de exportlanden op locatie produceren. Dat geldt ook voor niet-Europese fabrieken in Europa. Brancheorganisatie European Car Transport Group (ECG) waarschuwt echter voor een toekomstig capaciteitstekort omdat de branche zijn capaciteit  de afgelopen jaren met ongeveer 20 procent heeft teruggebracht. Autotransporteur Mosolf verwacht zelfs dat tekort al in het voorjaar van 2011 tot een chaos in de automobiel logistiek zal leiden.

Geen opmerkingen: