Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 10 januari 2011

Foto's: Nederlandse Dakar truckers rijden verloren race

http://www.ttm.nl/nieuws/id29164-fotos-nederlandse-dakar-truckers-rijden-verloren-race.html

Na een week volop gassen in de Dakar Rally is er voor de Nederlandse truckers slechts één conclusie te trekken: ze doen mee voor spek en bonen. Niet eenmaal konden de Nederlanders in de buurt komen van de oppermachtige Kamazzen, laat staan serieus meestrijden om de hoogste eer. Een tussenstand met feiten en sfeerbeelden.


Dakar Kabirov


Na het vroege uitvallen van Hans Bekx, Wuf van Ginkel en Gerard de Rooy was het interessant om te zien of de overige Nederlanders een vuist konden maken tegen de Kamazzen van Chagin en Kabirov. Na een paar dagen wisten we het wel, nee dus. De afgelopen week was het stuivertje wisselen tussen de twee Kamazzen, al wist Ales Loprais met zijn gele Tatra een wig te drijven in het klassement zoals dat staat na zondag 9 januari.
In dat klassement staat Marcel van Vliet met zijn VEKA MAN als beste Nederlander geklasseerd, als achtste, met een ogenschijnlijk al onoverbrugbare achterstand van 6 uur en 21 minuten. Zijn teamgenoot Franz Echter doet het beter. Hij staat vijfde, maar moet ook al dik vierenhalf uur toegeven op klassementsleider Firdaus Kabirov. De teamgenoot van Gerard de Rooy, Pep Vila, staat zevende in het algemeen klassement. De Nederlander Peter van Eerd rijdt trouwens met Vila mee. Joseph Adua van Team de Rooy staat zestiende.
De andere Nederlanders dan: Martin van den Brink staat twaalfde, op de voet gevolgd door Johan Elfrink. Frits van Eerd staat 18e, Jan Lammers is 20e. De Belg Paul Verheyden staat met zijn DAF 21e, hij wordt vergezeld door de Nederlanders Thijs Daandels en Chris Zegers. Peter van den Bosch vinden we in het algemeen klassement terug op plek 22, op 23 staat EimbertTimmermans. Op plek 27 staat Hugo Duisters, de Belg maakt al jarenlang deel uit van Team de Rooy. Achter Duister in het klassement staat een file aan Nederlanders: Teun Stam op 28, Jos Smink op 29, Kornelis Offringa op 30 en Edwin van Ginkel op 31. Pascal de Baar is met zijn GINAF de laagst geklasseerde Nederlander, op plek 36.
Naast de drie genoemde Nederlanders vielen de afgelopen week ook uit: Peter Versluis met de VEKA MAN, Marcel Schoo van Dakar Team Holland, Jack Brouwers, die zijn GINAF in vlammen zag opgaan en het team Afraja, dat afgelopen vrijdag de pijp aan Maarten gaf.
Foto's: ANP, teamwebsitesFotoviewer
Meer foto's
(Klik voor vergroting)
dakar1_kabirovdakar2_lopresdakar3_duistersdakar4_villadakar5_aduadakar6
dakar7dakar8dakar9dakar10dakar11dakar12_afraja
dakar13_vaneerddakar14dakar15dakar16dakar17dakar18
dakar19dakar20dakar21dakar22dakar23dakar24
dakar25dakar26dakar27dakar28dakar29

Geen opmerkingen: