Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 20 december 2010

Foto's: Vrachtverkeer worstelt met winterweer

http://www.ttm.nl/nieuws/id29050-fotos-vrachtverkeer-worstelt-met-winterweer.html

Het aanhoudende winterweer brengt het internationale vrachtverkeer in grote problemen. In Nederland kwamen diverse vrachtwagens de afgelopen dagen vast te zitten in de sneeuw. In België, Frankrijk, Luxemburg en delen van Duitsland waren of zijn nog steeds rijverboden van kracht.
Winterweer houdt vrachtverkeer in greepZo heeft de Duitse deelstaat Nordrhein Westfalen een rijverbod voor trucks zwaarder dan 7,5 ton afgekondigd. Ook in andere landen moet ernstig rekening worden gehouden met rijverboden of volkomen onbegaanbare regio's. Popster Lady Gaga moest haar concert in Frankrijk afgelasten omdat haar trucks met materiaal gestrand waren, in Nederland overkwam rockband Bløf hetzelfde.
Zwaar verkeer kon in de nacht van zaterdag op zondag door de gladheid enige tijd de Van Brienenoordbrug in Rotterdam niet oprijden. Rijkswaterstaat stuurde sneeuwruimers en rond half drie kon de weg worden vrijgemaakt. In beide rijrichtingen ontstond een korte file.
Ook zijn er in heel Europa talrijke ongevallen gebeurd met vrachtwagens, tot nu toe zoals het er naar uitziet zonder al te veel persoonlijk letsel.
Maandagmorgen liepen de snelwegen snel vol nadat het aanvankelijk leek mee te vallen met de ochtendspits. Door de gladheid zijn meerdere ongelukken met vrachtwagens gebeurd. Op de A12 tussen Reeuwijk en Gouda is de weg zelfs volledig afgesloten door een gekantelde vrachtwagen. Het verkeer wordt omgeleid. Bij het ongeval op de A12 waren vier auto's en een vrachtwagen betrokken. De vrachtwagenchauffeur is overgebracht naar het ziekenhuis. Het bergen van de betrokken voertuigen zal nog wel enige tijd in beslag nemen. Op de A13 tussen Berkel en Rodenrijs en de TU Delft is de rechterrijstrook dicht door een een ongeluk met een vrachtwagen. Op de A20 van Hoek van Holland naar Gouda was ter hoogte van Rotterdam ook een ongeval met een vrachtwagen.
ANP-1447884220101217_2vu220101217_2vu1ANP-14477315ANP-14477694ANP-14477921
ANP-14477982ANP-14478221ANP-14478223ANP-14478329ANP-14482619ANP-14482620
ANP-14488819emstekqueremstekquer2img_2625presse

Geen opmerkingen: