Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 20 december 2010

Emons Group kunstzinnig voor Serious Request

http://www.ttm.nl/nieuws/id29051-emons-group-kunstzinnig-voor-serious-request-.html

Medewerkers van het Limburgse transportbedrijf Emons Group zijn afgelopen weekend gestart met het vervaardigen van het ‘Euro Artwork', een kunstwerk van drie bij vier meter, dat geleidelijk zichtbaar wordt naarmate voorbijgangers hun kleingeld op het ontwerp bevestigen.


Emons Group kunstzinnig voor Serious RequestDeze actie heeft als doel op een laagdrempelige manier met een schitterende creatie geld in te zamelen voor publieksactie Serious Request. Het ontwerp, dat natuurlijk refereert aan de slachtoffers in Afrika, blijft voorlopig nog een verrassing. Voorbijgangers kunnen tot en met 23 december met muntgeld een creatieve bijdrage leveren. Bij het slagen van deze actie zal er 11.000 euro gedoneerd worden. De Emons Group staat op het 18 septemberplein in Eindhoven.
Werknemers van de Emons Group kwamen met het initiatief om mee te doen aan de actie van het Glazen Huis, ditmaal te gast in Eindhoven. De medewerkers zorgen naast de creatieve invulling van deze actie, ook voor de bemanning tijdens het spektakel rondom het kunstwerk in samenwerking met de gemeente. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Trespa International B.V., Jolfix, Exposize en Van Zandbeek communicatie & creatie.
Serious Request zamelt samen met het Rode Kruis geld in dat dit jaar gaat naar weeskinderen die slachtoffer zijn van HIV en aids. 3FM wil samen met het Rode Kruis zoveel mogelijk van deze kinderen een toekomst bieden. Dit sluit aan bij de toekomstgerichte ondernemingsstrategie van de Emons Group. Van 18 tot en met 24 december wordt het glazen huis bemand door Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg van 3FM.

Geen opmerkingen: