Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 7 december 2010

Duizendste machine mijlpaal voor Hitachi

http://www.bouwmaterieel.nl/nieuws/5842/duizendste-machine-mijlpaal-voor-hitachi.html?nb=bouwmaterieel&editie=07%20december%202010&link=Duizendste%20machine%20mijlpaal%20voor%20Hitachi&WT.mc_id=mail_bouwmaterieel_07%20december%202010
Duizendste machine mijlpaal voor Hitachi

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) heeft zijn 1000e graafmachine voor speciale toepassingen geleverd aan de Roemeense dealer Powertek Equipment S.R.L. De ZX250LC-3 overslagmachine is aangekocht door Ductil Steel, een dochteronderneming van de Russische Mechel-groep, één van de vijf grootste staalbedrijven ter wereld.Om deze mijlpaal te vieren is er een speciale plechtigheid gehouden in de fabriek in Oosterhout. Vertegenwoordigers van HCME en Powertek waren aanwezig bij dit evenement, dat bestond uit presentaties, een rondleiding door de fabriek en de officiële overdracht van de sleutels aan Anca Stefan, de marketingcoördinator van Powertek.Aggressieve benadering

“De productie van de duizendste Hitachi-machine voor speciale toepassingen betekent een mijlpaal voor HCME en Powertek”, aldus Mark Burghoorn, verkoopmedewerker Special Applications bij HCME. “Het is het bewijs voor de focus van Powertek op de markt voor machines voor speciale toepassingen en hun positieve, agressieve benadering van deze sector. Het gevestigde netwerk van deze dealer levert een positieve bijdrage aan het succes van de overslagmachines van Hitachi binnen de groeiende Roemeense markt.”


Zes machines

De ZX250LC-3 maakt onderdeel uit van een verkoopovereenkomst met de Mechel-groep voor in totaal zes machines: drie ZX250LC-3’s en drie ZX250W-3’s. De ZX250LC-3 is voorzien van een hydraulisch verhoogbare cabine, een korte boom, een rechte arm met bakcilinder en linken en een sorteergrijper, en zal worden gebruikt voor het uitladen van staalschroot uit trucks op locatie in Boekarest. Ductil Steel heeft 1340 werknemers en is verder actief in Bulgarije, Zwitserland, Hongarije, Cyprus en China.
“Het is een genoegen om de duizendste Hitachi-machine voor speciale toepassingen te mogen ontvangen”, vertelt Stefan Patrascu, verkoopmanager bij Powertek. "We zijn erg blij met de steun van een betrouwbare partner als Hitachi en hopen onze succesvolle samenwerking in de toekomst te kunnen blijven ontwikkelen.”
De levering van de ZX250LC-3 is de eerste transactie tussen de dealer en Ductil Steel. “Dit mag dan wel de eerste ervaring van dit bedrijf met Hitachi zijn, we zijn er zeker van dat we dankzij de kwaliteit van de machines van Hitachi en de uitstekende aftersalesservice van Powertek nog vaak zaken zullen doen”, besluit hij.


Geen opmerkingen: