Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 17 december 2010

ANWB: complete chaos op wegen Randstad

http://www.trosradar.nl/nieuws_detail/bericht/anwb-complete-chaos-op-wegen-randstad/?ns_service=mail&ns_robot=partner-webpower&ns_mail_uid=678821&ns_mail_job=4441&ns_campaign=Radar%20Nieuwsbrief&category=radar&po_source=email&ns_source=email&ns_mchannel=nieuws_informatie

Aanhoudende sneeuwval heeft vrijdag een chaos in het verkeer veroorzaakt in de Randstad. Vooral op de wegen rond Amsterdam, Rotterdam en Utrecht liep het verkeer muurvast. De ANWB sprak even na het middaguur van een 'complete chaos'. Rond een uur stonden er op de snelwegen files met een totale lente van ruim 240 kilometer.


In Rotterdam-Zuid en Amsterdam reden geen bussen. In diverse regio's in het westen van het land haalden busmaatschappijen in het streekvervoer hun voertuigen naar binnen. Het treinverkeer rond Utrecht kreeg te maken met een stroomstoring waardoor enige tijd minder treinen reden.

Het KNMI gaf voor Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland een zogenoemde code oranje voor extreem weer in de vorm van zware sneeuwval. Verwacht werd dat het ook vrijdagmiddag in het westen en zuiden zou sneeuwen.

Op Schiphol werden tientallen vluchten van en naar de luchthaven geannuleerd. Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen schrapte honderden examens vanwege de toestand op de wegen. Het vrachtverkeer reed wel, volgens brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland, al ging het wat langzamer dan normaal vanwege de sneeuw.

Door het winterweer van de afgelopen weken komen op diverse plaatsen de voorraden strooizout onder druk te staan. Zoutproducent Frisia meldde dat zijn voorraad beperkt is, maar had nog geen plannen om extra zout uit de grond te halen.

Bron: ANP

Geen opmerkingen: