Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 24 april 2012

Steun deze jongen ! Hij hoort HIER thuis en niet bij, voor hem, vreemden, en nog minder in een gevangenis . of HOE SLORDIGE BUREACRATEN EEN MOOI LEVEN KAPOTMAKEN EN EEN MOOIE MENS BREKEN !! SCHANDALIG !!!
Scott Manyo


Spreekt Nederlands, werkt, gaat naar school, leider bij de scouts van Boortmeerbeek, ... Maar toch opgesloten in het asielcentrum te Merksplas. HIER ONDER HET HELE VERHAAL
Algemene gegevens

Geboren12 april 2012

LocatieKapelstraat, 2330 Merksplas, Belgium

GeslachtMan

Persoonlijke gegevens
Op donderdag 12 april 2012 werd Scott voor de ogen van zijn vriendin opgepakt door de vreemdelingenpolitie en met handboeien aan overgebracht naar het asielcentrum in Merksplas.

Waarom?
In Brussel konden ze geen dossier vinden van Scott. Ondertussen zijn de puzzelstukjes bij elkaar aan het komen. Hoewel Scott naar school gaat, werkt, leiding geeft in de scouts van Boortmeerbeek en beschikt over vrienden en familie die om hem geven, zijn deze zaken niet beschikbaar in Brussel.

Wat nu?
Met een nieuwe advocaat probeert zijn familie alles in het werk te stellen om de juiste mensen te bewijzen dat Scott een actief lid is van onze samenleving. Lukt dit niet dan zal hij uitgewezen worden naar Kameroen waar hij geen familie of vrienden heeft en vermoedelijk terug in een Afrikaanse gevangenis zal belanden. We hopen dan ook snel een oplossing te vinden om hem hier te houden.

Asielcentrum Merksplas
Een asielcentrum is een beetje zoals een gevangenis. Scott verblijft sinds vrijdag op een kamer met 4 andere personen. Buiten een gsm zonder camera heeft hij alles moeten afgeven.

Bezoek
Je zou Scott een enorm plezier kunnen doen door eens op bezoek te gaan. Dit kan elke dag enkel tussen 13 en 14u en maximum 2 personen (+ 2 kinderen) per dag. Scott moet opvoorhand je naam doorgeven. Zelf moet je je aanmelden om 12u30 om door de controle te gaan. Gsm, sleutels enz dien je.afgegeven alvorens je gecontroleerd word door een metaal detector. Indien je Scott wens te bezoeken neem dan eerst contact op met Mien of post iets op dit profiel.

Contactgegevens

Websitehttp://scoutsboortmeerbeek.be

Twitter

 • 10:16 PM Apr 21st
  Wij willen onze kapoenenleider terug. Help Scott door hem te liken op facebook:http://t.co/R72wKdjy

  EEN GETUIGENIS VAN IEMAND DIE HEM PERSOONLIJK KENT :
  Ik zag je voor het eerst ongeveer twee jaar geleden in onze tuin bij ons moeke en vake. Ons vake had veel over jou verteld, allemaal positief. Nu twee jaar later kan ik dit nog altijd bevestigen, al twee jaar meer als positieve ervaringen, commentaren, gebeurtenissen,... . Je staat overal klaar, vooral voor ons , jou Belgische familie.
  Ik ben je gaan zien als een deel van ons gezin; ons gezin is uitgebreid, ik heb geen twee broers (Giel en Kobe) maar drie broers Giel, Kobe en Scott! Je moet maar iets vragen aan jou en je staat daar.

  Scott is een zelfstandige , plezierige , sympathieke, en zo veel meer gast! Op jou kan je een huis bouwen , alle bouwstenen dat je hebt, kan je er zelfs een villa van maken.
  Een paar weken heb je verteld over je vriendin Beatrice. Ik heb het genoegen al gehad om haar te leren kennen, ze heeft geluk om samen te zijn met zo'n pracht van een kerel. Als je over haar verteld stroomt de liefde van je lichaam, leuk om te zien.

  Ik kan nog zo veel meer vertellen over Scott ... Scott is een jongen die hier moet blijven. Waarom? Hij is iemand die zich heel goed heeft aangepast in onze maatschappij (er zijn er andere), spreekt nederlands, gaat hier naar school, werkt hier, loopt stage hier. En vooral hij is een schitterende familie gekomen, in onze familie Kops-Mertens, hij is een broer, schoonbroer, zoon, kleinkind,neef voor ons.
  Wat hij nu meemaakt verdiend hij NIET!!!! Het is oneerlijk!!! Hij kan niks gaan doen in Kameroen, geen familie, geen vrienden. Zijn familie is hier, bij ons!
Geen opmerkingen: