Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 2 januari 2012

Beul van 100 + Dogs Alexey Vedula verdient maximale straf!

http://www.thepetitionsite.com/1/the-strictest-punishment-for-alexey-vedula/Beul van 100 + Dogs Alexey Vedula verdient maximale straf!

  • handtekeningen: 49070
  • handtekening doel: 50.000

OEKRAÏNE - Sinds oktober 2011 heeft Alexey Vedula, een 19-jarige student, publiceert al gruwelijke video's op het internet die functie hem martelen en doden van honden in verschillende uiterst wrede manieren. Alexey is gefilmd gooien puppy's op het spoor en het kijken naar treinen rijden op hun kleine lichamen. Hij is ook gezien het afsnijden van hun staarten en poten, rippen openen hun magen en uit te trekken hun ogen. Al die tijd, hij en zijn vrienden te maken cynische opmerkingen en lachen.Alexey Vedula gemarteld meer dan 100 honden aan de dood en deze video's gepubliceerd op de site Vkontakte.ru, waar hij en zijn vrienden gesproken over nieuwe methoden van marteling. Meer informatie hier. Door de onverschilligheid van de Oekraïense autoriteiten, deze man is nog steeds gratis! De strengste straf voor zijn daden is een kleine boete van 850 gryvnas ($ 100 VS)of een zes-maanden gevangenisstraf. Deze jonge man ziek is en we weten allemaal dat hij nooit zal stoppen .Het is een goed vaststaand feit dat dieren martelen is een vroeg teken van gewelddadige misdadige gedrag ... meer

Deze tekst is in het Nederlands vertaald door Google vertaler. Voor de volledige tekst in het Engels, ga naar de 
link hier bovenaan 


 Annemie Hellings, Belgium
Met plezier teken ik deze petitie !! Dergelijks moet ZEER zwaar worden gestraft !! Geen enkele verzachtende omstandigheid kan gelden !! Als men deze dierenbeul vrij laat lopen is men zonder meer medeschuldig aan massamoord !! Ingrijpen, NU !!!Do you think such people who finds joy in torturing and killing animals and does it regulary are like to switch to people one time soon?

Geen opmerkingen: