Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 26 november 2011

Paard aangevallen met bijl in s’Gravenwezel

Paard aangevallen met bijl in s’Gravenwezel
‘S GRAVENWEZEL - Op de nacht van woensdag op donderdag werd er een van de paarden van BuSO Zonnebos aangevallen door onbekenden. Het paard werd aangevallen met een scherp voorwerp, vermoedelijk een bijl. Het paard heeft de aanval overleefd maar is lelijk verwond aan het hoofd. Paard Dana staat op een weide tegenover de school in de Moerstraat. Dana wordt gebruikt voor hypotherapie. De weide ligt op 50 meter wandelafstand van de openbare weg. De dader is met opzet naar het paard gegaan.
Lelijke verwondingOp donderdagmorgen werd de verschrikkelijke vaststelling gedaan. De dierenarts die er werd bijgehaald vermoed dat het gaat om een bijl. De man had meer dan een uur werk om de wond te verzorgen. Door de gapende wond zag men de schedel van het paard. Lokale Politie Voorkempen kwam ter plaatse en stelde een pv op tegen onbekenden. De politie tast momenteel nog steeds in het duister. Directeur Leon Nassen is verontwaardigd dat dit is gebeurd. De paarden zijn voor de school zeer waardevol maar het zijn ook lieve dieren, aldus de directeur.De kinderen en medewerkers zijn onder de indruk van het voorval.GetuigenDe school en politie vraagt om getuigen zich te melden bij Politie Voorkempen: 03.385.16.16De buurtbewoners en buurtvereniging Moerstraat houden een oogje in het zeil.

Geen opmerkingen: