Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 12 november 2011

Ouders vermiste Elke Wevers schrijven na 11 maanden brief aan ontvoerders

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20111108_104MAASEIK - 11 maanden geleden verdween de toen 32-jarige Elke Wevers in Neeroeteren. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Hoewel rekening wordt gehouden met een wanhoopsdaad, wijst volgens haar familie alles in de richting van een ontvoering. Om die reden hebben haar ouders nu een brief geschreven aan de ontvoerders. ‘En we verhogen zelfs de beloning van 5.000 naar 10.000 euro’, vertellen Rene Wevers en Elza Reeskens aan Het Belang van Limburg.De brandweerkorpsen van Bree, Maasmechelen en Maaseik dregden eind 2010 de Zuid-Willemsvaart over een afstand van zowat vijftien kilometer, maar dat leverde geen resultaat op. Er werd rekening gehouden met een wanhoopsdaad, maar volgens de familie wijst alles op een ontvoering. 'Elke was altijd een gelukkig en voorzichtig meisje', vertelt papa René.
'Op beelden van de nachtwinkel herkenden we haar duidelijk. Twee minuten later werd Elke gebeld door haar collega. De gsm ging vijf keer over, maar ze nam niet op. Zeven minuten later pas stuurde ze een sms dat ze zich niet lekker voelde. Maar zoals dat berichtje opgesteld was, dat klonk helemaal niet zoals Elke het zou doen.'
Daarom beslisten de ouders nu een brief te schrijven aan de ontvoerders, ‘in de hoop dat ze die lezen’.
Dit is de volledige brief, zoals gepubliceerd op de site van Het Belang van Limburg:
Aan de ontvoerders van Elke en mogelijke getuigen,
Ontvoerders, het is voor ons heel moeilijk het woord tot u te richten want gij hebt degene die ons het dierbaarst is, uit ons leven weggenomen. Toch doen wij dit nu, omdat wij geloven dat niemand zo slecht kan zijn, dat hij niets goed wil maken van zijn misdaad. Elke is alles voor ons, sinds haar verdwijning hebben wij geen moment van rust meer gekend, geen moment van vreugde. Er is alleen nog angst en verdriet. Toon wat menselijkheid en laat ons weten hoe het met Elke is, waar ze is en wat haar overkomen is. Niemand verdient wat Elke en wij nu doormaken. Gij kunt nog altijd veel goedmaken door gevolg te geven aan deze oproep. Wij geloven nog altijd in een goede afloop, hoe klein de kans ook moge zijn.
Getuigen, wij kunnen nog altijd niet geloven, dat niemand iets gezien heeft van Elkes ontvoering. Het was die morgen van 9 december 2010 immers heel druk op het bewuste kruispunt in Neeroeteren. Misschien wilt gij u geen problemen op de hals halen of zijt gij bang voor wraakacties van de ontvoerders, maar denk aan Elke, haar familie en vrienden. Een jonge vrouw werd weggerukt uit haar gewone leven en haar familie en vrienden zien daar erg van af. Als getuige is het uw menselijke plicht ons te helpen en bij te dragen tot de oplossing van de zaak.
Nogmaals, ontvoerders en getuigen, laat uw hart en geweten spreken en geef ons Elke terug.
Rene en Elza

Geen opmerkingen: