Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 4 november 2011

OPROEP ! MEISJE VERMIST ! Het meisje is terecht !!

               


 Virginie, 16-jaar-oud verliet haar huis maandagavond 31 oktober. Sindsdien heeft ze niets meer laten weten. De politie onderzoekt...

"Ik wil mijn dochter te vinden! "Deze noodkreet is uitgegeven door Lucienne Clerisse, de moeder van Virginie. "Ze was thuis met een vriendin die ik niet kende, Ocean. Rond18u30 zeiden ze dat ze naar het speelterrein gingen , in de buurt van het sportcentrum te Juslenville. "

Terwijl Virginie hoort te vertrekken rond 20 uur, stuurt zij om 19 uur een SMS om moeder te melden dat 'alles goed is'. " "Ze stuurde het spontaan en ik vroeg me af waarom. Ik belde haar en ik hoorde achter haar het geluid van zwaar verkeer. Het was raar, want er zijn niet veel auto's daar. "

In eerste instantie stelde het meisje toen haar moeder gerust, maar daarna reageerde ze opgeen enkel bericht meer. Toen belde Lucienne Clérisse uiteindelijk naar Ocean(de vriendin) rond 1 uur.
Die verklaart dat Virginia niet meer bij haar is ("Ze ging naar iemand anders te Theux," antwoordde ze). Die andere vriend kon de moeder niet bereiken voor 10u de dag erop. De volgende ochtend kreeg ze te horen dat 'Virginie daar nooit is aangekomen.

De moeder, radeloos, contact op met de voormalig vriendje van Virginie en zijn andere kameraden. Een oproep wordt gelanceerd Facebook van zijn profiel en de politie van de Venen-gebied is op de hoogte van deze vermissing.

Deze verdwijning is eigenlijk niet de eerste. "De eerste keer heeft de politie snel gereageerd. De tweede keer vonden ze haar de volgende dag in Brussel. Maar dit is de eerste keer zo lang. Ik ben zeer bezorgd ", zei Lucienne ClerisseVirginia is 1 m en 60 en mager. Ze heeft kort haar half tot aan haar schouders. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een roze training met twee witte strepen aan de zijkanten. In haar haar droeg ze een tiara met een rode bloem.

Als je zag het meisje of hebt u informatie hierover, contact opnemen met de politie op de Venen-gebied 087/79 33 33

Bron: http://www.lavenir.net/article/detail.aspx?articleid=DMF20111103_00070057&utm_source=facebook&utm_medium=socialVV&utm_content=article&utm_campaign=seeding

Geen opmerkingen: