Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 4 november 2011

Na anderhalf vechten tegen de monsterboete die het Riziv onterecht oplegde aan dr. Uyttersprot, blijft het RIZIV erbij dat zij een nog steeds een monstersom van 98.000 € moet betalen! Petitie als protest daartegen !!

http://www.ipetitions.com/petition/steundokteruyttersprot/

Na anderhalf vechten tegen de monsterboete die het Riziv onterecht oplegde aan dr. Uyttersprot, blijft het RIZIV erbij dat zij een nog steeds een monstersom van 98.000 € moet betalen! En dit omdat zijn ME/CVS-patiënten behandelt met medicatie waarmee de patiënten zich beter voelen! Dr. Uyttersprot handelt volledig volgens de Eed van Hypocrates!!! Steun haar aub en onderteken deze petitie! hartelijk bedankt bij voorbaat! (gelieve ook dit bericht zo veel mogelijk verder te delen! Hartelijk dank!http://www.ipetitions.com/petition/steundokteruyttersprot/ 
Meer informatie vind je op de petitiepagina zelf!Waarschijnlijk hoorde of las je al dat dokter A.M. Uyttersprot door het RIZIV veroordeeld werd tot de onmiddellijke betaling van een monsterboete voor het voorschrijven van home TPN (eiwitinfusen, «parenterale voeding ») en immunoglobulinen aan patiënten met CVS/ME (chronisch vermoeidheidssyndroom). Toch had zij hiervoor het akkoord verkregen van diverse adviserend geneesheren. Zij handelde zodoende correct maar werd toch vreselijk zwaar beboet door het RIZIV! Dit omdat het RIZIV oordeelt dat deze dure medicatie "nutteloos" is bij CVS/ME-patiënten. Toch ervaren de patiënten dit totaal anders!  Sinds ze in behandeling zijn bij haar voelen ze zich beter, minder zwak en kunnen ze meer aan dan vroeger. Dr. Uyttersprot is een heel goede en bekwame arts! Ze kan geen mirakels verrichten maar laat haar patiënten wel op een hoger niveau functioneren en daarvoor wordt zij nu zwaar gestraft… begrijpe wie begrijpe kan… Vindt u ook dat dr. Uyttersprot totaal onterecht veroordeeld werd? Dat dit vonnis nietig verklaard moet worden en de boete kwijtgescholden? Dat zij in de toekomst haar patiënten moet kunnen blijven behandelen op de wijze die zij tot nu toe deed? Gelieve dan deze petitie te ondertekenen! u bewijst Dr. Uyttersprot en haar patiënten hiermee een héél grote dienst, hartelijk dank!

  Opmerking :  Na het het invullen van uw gegevens wordt u waarschijnlijk gevraagd om geld te doneren, dit heeft NIETS te maken met deze petitie om dokter Uyttersprot te steunen!Het is echter een vraag van deze site (ipetitions) uit om hen financieel te steunen voor het gratis ter beschikking stellen van deze webruimte. Indien u er niet wenst op in te gaan, kan u gewoon afsluiten!

Geen opmerkingen: