Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 11 november 2011

Gevangenisstraffen voor grootschalige hasjtransporten

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=9076#.Trz8nfTz27s


HAARLEM - In de strafzaak tegen 12 verdachten die verantwoordelijk worden gehouden voor een reeks grootschalige hasjtransporten heeft de rechtbank Haarlem vandaag gevangenisstraffen tot 30 maanden opgelegd. Twee van de twaalf verdachten werden vrijgesproken.


In de jaren 2000 tot en met 2003 importeerde het criminele netwerk tonnen hasj met vrachtauto’s uit Marokko. In een geval werd in de zomer van 2001 een partij van 1900 kilo hasj gestolen uit een loods in Wanssum en vervolgens verkocht voor een miljoen gulden.

In 2003 werd een vrachtwagenchauffeur beroofd door op de A2 in de gemeente Weert een politiecontrole in scene te zetten. De chauffeur was met zijn vrachtwagencombinatie tot stilstand gebracht door enkele mensen in een donkere personenauto met een blauw zwaailicht.

Met een pistool tegen zijn hoofd deed de chauffeur afstand van zijn vrachtwagen. De vrachtwagen werd later op de dag leeg teruggevonden. Van de lading, 18.000 kilo lollies en 1800 kilo hasj, die in een geheime bergruimte was verstopt, ontbrak elk spoor. De rechtbank nam deze diefstal met geweld hoog op.

In het vonnis wees de rechtbank op het voor de gezondheid schadelijk karakter van de grote partijen hasj. Met de criminele activiteiten zijn volgens de rechtbank enorme geldbedragen gemoeid geweest. De misdrijven rechtvaardigden een onvoorwaardelijke gevangenisstraf. Door het Landelijk Parket is bij de behandeling van de strafzaken aangekondigd dat de criminele winsten zullen worden ontnomen.

Geen opmerkingen: