Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 3 november 2011

OPROEP !! Arme puppies zoeken zogend teefje !! OPROEP!!

Via deze weg wil ik jullie in jullie hart raken en hoop ik erop dat jullie deze pagina zullen delen. Omwille van 9 kleine puppietjes die jullie hulp nodig hebben: Onze kleine Nina, American Hairless Terriër is zaterdag 22 oktober bevallen van 9 puppies.Ondanks alles geprobeerd te hebben, was dit teveel voor haar. De pupjes zijn op 3 dagen tijd bijna letterlijk met de ziel uit haar lijfje gaan lopen. Door zwaar kalk en weerstand gebrek is zij nu geveld door een zware darmontsteking. Momenteel is zij in behandeling onder zware antibiotica en mag ze haar kindjes niet zogen omdat ze alle energie nu nodig heeft om er zelf bovenop te komen. Tegen die tijd zal haar melkproductie door gebrek aan stimulatie ook lang niet meer voldoende zijn. Ik voeder momenteel de pupjes met milkodog. Maar aangezien moedermelk nog steeds onvervangbaar is, ben ik op zoek naar mensen die ook een meisje hebben dat omstreeks dezelfde datum bevallen is en maar 2 of 3 pupjes heeft. Zodanig dat jouw moedertje 3 van onze pupjes mee zou willen/kunnen voeden. Welk ras maakt niet uit, wel ongeveer formaat van een Jack Russell. U hoeft dit niet gratis te doen natuurlijk, wij voorzien daar wel een vergoeding voor... Maar help aub onze pupjes, dat zij op de leeftijd van 3 dagen toch datgene krijgen dat ze zo broodnodig hebben! Liefst grote omgeving Herentals... Contacteer ons op het nummer Quik-Mampaey: 014/70.53.94 of op het volgende e-mailadres: raymond.quik@telenet.be Alvast bedankt! xxx


https://www.facebook.com/pages/Arme-puppies-zoeken-zogend-teefje/119785858130120?ref=nf

Geen opmerkingen: