Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 6 oktober 2011

'Wie kent dief van mijn lieve Gini?' (Maldegem) - Het Nieuwsblad

'Wie kent dief van mijn lieve Gini?' (Maldegem) - Het Nieuwsblad


MALDEGEM - Een onbekende man heeft in Adegem de chihuahua van Julie Maertens gestolen. Hij stopte met zijn auto, plukte het hondje van de straat en reed er gewoon mee weg.


 De diefstal van chihuahua's, één van de kleinste hondjes te wereld, is niet ongewoon. Ze zijn schattig, je kunt ze gemakkelijk overal meenemen én ze kosten gauw 1.500 euro, zeker als ze een stamboom hebben.

Elke maand staat er wel ergens een bericht dat een chihuahua pootjes kreeg. Toen Julie Maertens vorige week woensdag, in de vooravond, thuiskwam in de Kleemputte, bleek ook haar chihuahua Gini spoorloos.

Een fietser zag een man met zijn wagen stoppen en het hondje van de straat plukken, maar dat is ook de enige aanwijzing die Julie tot nu toe heeft.

Julie Maertens: 'Gini is vier jaar, heeft al zo vaak losgelopen op straat, maar ze week nooit vijf meter van haar zus. Haar zusje was er woensdag wel nog, Gini was verdwenen. Dat is voor mij nog eens het bewijs dat iemand haar heeft meegenomen. Zij is mensvriendelijk en zeer aanhankelijk. Daar moet de dief van geprofiteerd hebben. Je moet het maar durven: ik hoop dat dader nu ook het lef heeft om Bebe (Gini's troetelnaam) terug te brengen.'

Julie is in de regio aan een affichecampagne begonnen om de dader op te sporen. 'Wat moet ik anders doen? Ik zoek overal, ook op het internet. Ik ben ook al langs geweest in het asiel. Toen ik zei dat het om chihuahua ging, vielen ze daar niet uit de lucht. Chihuaha's zijn gegeerd, weet je. Voor mij is Gini onschatbaar. Toen ze nog een pup was en de kennelhoest had, heb ik er dag en nacht bij gewaakt. In het holst van de nacht ben ik er nog mee naar een dierenarts gereden. Hier hou ik slapeloze nachten aan over. Als ik bezig ben gaat het nog, maar als het stil is mis ik Gini ongelooflijk. Ik blijf dromen dat als ik 's morgens de deur open doe, zij daar terugstaat.'

Julie doet een beroep op het burgerbesef van mogelijke buren van de dief. 'Gini huppelt in plaats van te lopen, heeft superlang haar en is ongelooflijk lief en sociaal. Aan haar rechterpootje heeft zij een nagel die naar rechts groeit. Als iemand iets is opgevallen, alstublieft, laat het weten. Ik stop niet met zoeken tot ik haar terugheb.'

Wie een tip heeft, kan Julie contacteren op 0486-43 22 10. De vinder kan rekenen op een beloning.

Geen opmerkingen: