Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zondag 2 oktober 2011

Dit is ZO prachtig ... !! De mens die hier antwoordde is een heel grote kinder- en dierenvriend met een heel warm hart !!!Onze 14-jaar-oude hond Abdij overleed vorige maand. De dag nadat ze overleed mijn 4-jarige dochter Meredith was huilen en praten over hoeveel ze miste Abbey. Ze vroeg of we konden een brief aan God schrijven, zodat wanneer abdij werd in de hemel, God zou haar herkennen. Ik vertelde haar dat ik dacht dat we konden zo, en ze dicteerde de woorden: Lieve God, Wilt u alstublieft zorgen voor mijn hond? Ze stierf gisteren en is met u in de hemel.Ik mis haar heel erg. Ik ben blij dat je laat me haar hebben als mijn hond ook al is ze ziek. Ik hoop dat u zal spelen met haar. Ze vindt het leuk om te zwemmen en met ballen spelen. Ik stuur een foto van haar dus als je haar ziet weet je dat ze mijn hond. Ik heb echt haar. Missen Liefde, Meredith We hebben de brief in een envelop met een foto van Abbey en Meredith en gericht naar God / hemel. We zetten onze retouradres op. Dan Meredith geplakt verschillende postzegels op de voorkant van de envelop, omdat ze zei dat het zou veel postzegels te nemen om de brief te krijgen helemaal naar de hemel. Die middag liet ze hem in de brievenbus bij het ​​postkantoor. Een paar dagen later vroeg ze of God had gekregen van de brief nog niet. Ik vertelde haar dat ik dacht dat hij had. Gisteren was er een pakket verpakt in goud papier op onze veranda aangepakt, 'To Meredith' in een onbekende hand.Meredith geopend. Binnen was een boek van de heer Rogers genoemd, 'Als een huisdier sterft. " Geplakt is aan de binnenkant van de omslag was de brief die we moesten God geschreven in zijn geopende envelop. Op de tegenoverliggende pagina is het beeld van de Abdij & Meredith en dit bericht:Beste Meredith, Abbey veilig aangekomen in de hemel. Nadat de foto is een grote hulp en ik herkende haar meteen. Abbey is niet meer ziek. Haar geest is hier bij mij, net als het blijft in je hart. Abbey vond het heerlijk om uw hond. Omdat we niet nodig hebben onze lichamen in de hemel, ik heb geen enkele zakken om uw foto in te houden dus ik ben sturen naar u terug in dit boekje voor u te houden en iets om te onthouden Abbey hebben door. Dank u voor het de mooie brief en bedank je moeder voor het helpen van je schrijven en op te sturen naar mij. Wat een geweldige moeder die je hebt. Ik heb haar speciaal voor jou. Ik stuur mijn zegeningen iedere dag en vergeet niet dat ik van je hou heel veel. By the way, ik ben makkelijk te vinden. Ik ben overal waar er liefde is. Liefde, God Zeg niet dat je bent te druk om dit naar voren. Gewoon doorgaan en doen.

Geen opmerkingen: