Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 22 oktober 2011

Brandweermannen redden Labrador

Brandweermannen redden Labrador
uit brandende woning en geven mond op neus beademingAMERIKA - Brandweermannen uit het departement Winsconsin werden opgeroepen voor een brandende woning. Ter plaatse gekomen zagen ze rook langs het dak ontsnappen en hoorden ze een hond blaffen. De dappere brandweermannen twijfelde geen minuut en gingen de woning binnen op zoek naar slachtoffers en de hond.
Na een tijdje stopte het geblaf van de hond, wat het zoeken vermoeilijkte. Maar uiteindelijk konden ze een bewusteloze hond vinden. De hond een gele Labrador werd door de twee dappere brandweermannen in allerijl naar buiten gedragen. Onmiddellijk gaven ze de hond mond op neus beademing. Hiervoor gebruikten ze een masker dat bij mensen ook wordt gebruikt. 
Coda een zeven jarige Labrador kwam opnieuw tot bewustzijn maar was volledig van de kaart en in shock. Brandweermannen Jamie Giese en Jared Thompsonwaren niet getraind in het redden van dieren. En improviseerde de reddingsactie, van wat ze eerder op TV zagen. 
Coda werd naar een dierenkliniek overgebracht waar hij een nacht verbleef om te bekomen van het avontuur. Dwight Borchardt was net gaan wandelen met de andere hond Cooper. Toen ze thuis kwam hadden de brandweermannen haar hond net gered. Het gezin had ook nog twee katten Lavender en Monica. Beide katten zijn ongedeerd.  22/10/2011


Bravo mannen !! 

Geen opmerkingen: