Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 28 mei 2011

NOODOPROEP OPVANG WAAR GEEN HONDEN ZIJN OF IEMAND MET ERVARING

DIERENVRIENDEN !!!!!!!!!!!!!!!!!! JACOBUS VLIEGT TERUG NAAR SPANJE ALS WE HIER GEEN OPVANG VINDEN , HIJ ZOU BIJ ONS KOMEN MAAR KAN NIET OMGAAN MET DE WOEFJES , IS ERG BANG VAN ANDERE HONDEN !!!!!!!!!AUB MENSEN HELP ME HEM TE PLAATSEN !!!!!HIJ IS SUPERLIEF NAAR MENSEN TOE !!!!!!!!!!!!!


NOODOPROEP DRINGEND OPVANG WAAR GEEN HONDEN ZIJN !! Jacobus is aangekomen in België maar kan momenteel niet bij andere honden ! Hij is heel angstig en paniekerig naar andere honden ! Maar ontzettend lief naar mensen !! Wie kan hem opvangen waar hij kan bekomen aub !! Liefst niet bij kleine kinderen want het is een hele speelse pup die soms wat bruut doet in zijn speelgedrag ! Jacobus Dalmatiër reu 11maanden 50cm 28kg Deze heel mooi gevlekte Dalmatier is Jacobus. Hij werd als klein pupje gekocht door een koppel Spanjaarden maar helaas wachtte er hem geen mooi leven. Jacobus moest op het terras leven, vastgebonden...Deze jonge kerel is veel te dik want hij kreeg de overschot van de keuken voorgeschoteld als voeding, een gemakkelijk vuilbakje voor keukenafval...veel te veel en dat dan zonder beweging. Nu is Jacobus bij ons, hij is een dikke schat die redelijk goed met andere honden omgaat desondanks hij die sociale ervaring wel moest missen in zijn jonge jeugd. Jacobus loopt goed mee aan de lijn. Gezonde voeding en voldoende beweging bij zijn nieuw baasje, zullen Jacobus gauw in prima conditie brengen. Wie is het baasje dat binnenkort fier zal kunnen pronken met Jacobus aan zijn zijde ? Honden in nood ace Spanje Adoptiekosten 250€

Geen opmerkingen: