Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 11 mei 2011

Grote transportcontrole op A7 [+foto's+update]

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=8334

SCHEEMDA - [update woe 10:46 uur] Op de A7 bij het Groningse Scheemda is vandaag een grootscheepse vrachtwagencontrole gehouden. Voornamelijk vrachtwagens geladen met recyclingsmaterialen en gevaarlijke stoffen werden op alle fronten gecontroleerd.


Vrachtverkeer wat over de A7 in beide richtingen reed en vrachtverkeer wat over de N33 reed werden meegenomen voor controle. Motoragenten reden af en aan om de chauffeurs te begeleiden naar de controlepost.

Daar werden de combinaties gewogen en daarna onder andere gecontroleerd op lading, belasting en technische mankementen. Ook werden bij tankauto's monsters afgenomen en werd er door een speurhond gezocht naar drugs.In totaal zijn 133 voertuigen gecontroleerd. Er is vijf keer een verbroken verzegeling van een tachograaf geconstateerd (boete €2200) en één keer is valsheid in geschrifte geconstateerd met een vrachtbrief (boete €1500).


Daarnaast is proces-verbaal opgemaakt voor diverse technische mankementen zoals doorgeroest chassis, lekke uitlaat, niet goed functionerende reminrichting of gladde banden. Eenmaal is de rijtijdenwet overtreden en er zijn twee milieu-overtredingen geconstateerd. Drie vrachtwagens waren te zwaar beladen.

De controle is uitgevoerd in samenwerking met de politiekorpsen Friesland en Drenthe, de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW), de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA), de douane, de KLPD en de Rijksdienst Wegverkeer.

©Transport Online | ©Foto's: Dennie Gaassendam

Geen opmerkingen: