Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 19 april 2011

ANWB verwacht veel files in paasweekend

http://www.transport-online.nl/site/verkeers-nieuws/index.php?news=1406

Het paasweekend zorgt ook dit jaar weer voor veel drukte op de weg. De ANWB verwacht dat vooral donderdag en maandag veel automobilisten op de weg zijn.


 Voor veel mensen begint het paasweekend donderdag al, waardoor er die dag tijdens de avondspits ruim driehonderd kilometer file zal staan, schrijft de ANWB in zijn 'paasprognose'. Vooral op de A1 tussen Amsterdam en Hengelo, op de A12 tussen Den Haag en Arnhem en op de A28 tussen Utrecht en Zwolle worden lange files verwacht.

Ook denkt de ANWB dat het druk wordt op de wegen naar de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. Met name op tweede paasdag is het druk op de wegen naar attractieparken, meubelboulevards en evenementen als de Landelijke Motordagen op het circuit van Assen en Paaspop in Schijndel.

Dit jaar gaat een recordaantal van 1,2 miljoen Nederlanders er tijdens de paasdagen tussenuit, meldt het Nederlands Bureau voor Toerisme (NBTC) maandag. Daarvan blijft een half miljoen in Nederland. Vorig jaar gingen 700 duizend minder mensen er tijdens Pasen weg. Volgens het toerismebureau gaat dit jaar extra veel mensen weg omdat Pasen laat valt en het weer naar verwachting gunstig is. 

Het NBTC verwacht verder dat 950 duizend buitenlanders Pasen in Nederland doorbrengen. Dat zijn er 150 duizend meer dan vorig jaar. De meeste buitenlandse bezoekers komen uit Duitsland (65 procent) en uit België (25 procent).

©Novum | Transport Online 

Geen opmerkingen: