Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 18 maart 2011

ARC Oprichters Win nationale humanitaire Awards | Animal Rescue Corps

ARC Oprichters Win nationale humanitaire Awards | Animal Rescue Corps


Drie leden van Animal Rescue Corp de Raad van Bestuur zijn onderscheiden als winnaar van meerdere "nationale humanitaire Awards" gepresenteerd door de American Dog Magazine . We vieren deze leiders en The American Dog Magazine voor hun voortdurende werken aan honden een beter leven.

Animal Rescue Corps voorzitter en oprichter, Haisley heeft Scotlund won de eerste plaats American Dog Award als "Voice for Ending Puppy Mills". Scotlund heeft direct bijgedragen aan succes het veranderen van onze nationale perceptie van puppy molens, dierenwinkels en fokkers. Hij onderwijst door middel van actie-in-the-field strategieën, en de leden van ARC zijn enthousiast om voor zijn deelnemer in zijn innovatieve het komende jaar ventures. meer over deze award Lees hier . 
Scotlund won ook runner-up lof als de nationale "Animal Advocate voor honden". Zijn ervaring als leider in talloze levensreddende dierlijke reddingsoperaties kwalificeert hem als een autoriteit voor de bescherming van dieren die een plaag zijn uitdagingen onze wereld. Lees meer over deze award hier . 
Scotlund heeft duizenden dieren gered van de orkaan Katrina en andere natuurrampen. Hij is de man die federale rechtbanken geselecteerd als voogd / speciale master naar de haven en het herstel van 11 van de meest benadeelde Michael Vick honden. Gedurende de laatste 15 jaar heeft hij gediend als directeur van de Washington Animal Rescue League en directeur van de hulpdiensten voor de Humane Society van de VS
ARC medeoprichter en bestuurslid Kristina Bouwman zal moeten om ruimte te maken op haar muren die al zijn bedekt met awards voor haar filantropische werk met dieren. Kristina won de prestigieuze prijs voor eerste plaats "Artist Role Model" van het jaar. Kristina's toewijding aan dieren is bekend in haar geboortestad Dallas. Haar succesvolle fotoagentschap blijft bloeien als Kristina schenkt van de winst van haar atelier aan dier goede doelen. Kristina's passie voor het oplossen van de veiligheid voor dieren crisis heeft haar geïnspireerd om ARC te kiezen als haar kern dierenbescherming liefdadigheid. ARC is blij en vereerd aan boord hebben Kristina als een van onze leidende stem. meer over deze award Lees hier . 
ARC mede-oprichter, actrice / producer Elaine Hendrix kwam in de tweede een onweerstaanbare hond als "Filantroop Role Model" van het jaar. Haar uitgebreide vrijwilliger leiderschap voor dieren heeft geresulteerd in talrijke prijzen en onderscheidingen voor deze charitatieve pionier. Elaine jongleert consequent haar drukke schema om het filmen onder haar bescherming van dieren prioriteiten. Ze zet de moeite waard ideeën in beweging door te reizen het land te redden, lobby, getuigen, protest, te onderwijzen en nieuwe leefgebieden voor huisdieren en wilde dieren. Elaine werkt samen met verschillende liefdadigheidsorganisaties, maar ze heeft gekozen voor ARC als haar liefdadige "thuis" vanwege haar betrokkenheid bij de missie van ARC. Voor haar bijdragen aan het welzijn van dieren, zijn wij bij ARC denken dat Elaine onweerstaanbaar is ook vrij.Lees meer over deze award hier .
Animal Rescue Corps dankzij Uitgever en redactie-in-Chief, Jamie Downey als iedereen op de American Dog Magazine voor het ondersteunen van deze toegewijde individuen. ARC zou ook graag de duizenden deelnemers die hebben gestemd bedanken, en we nodigen hen persoonlijk nodigen onze missie om dierenleed einde door de invoering Compassion-in-actie.Geen opmerkingen: