Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 7 februari 2011

ikbeslis.be

ikbeslis.be


aangeraden door: http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1012982/jongeren-gooi-privacy-niet-te-grabbel-op-internet.aspx"Jongeren, gooi privacy niet te grabbel op internet"

jongeren gooi privacy niet te grabbel op internet
28/01 Child Focus en de Privacycommissie bundelen de krachten voor een campagne die jongeren bewust moet maken van de mogelijke gevaren van het internet. Tieners schrikken er niet van terug om hun gegevens zomaar te grabbel te gooien op Facebook of Netlog. 
Emmanuel Vincart van de Privacycommissie waarschuwt voor het plaatsen van foto's op de sociale netwerksites. "Niemand wil ongevraagd drie weken lang in zwempak op een reclamebord in een drukke winkelstraat prijken. Maar op het internet is het plots geen probleem meer om zo door duizenden onbekende mensen bekeken te worden", schetst hij het probleem in Metro.
Volgens Vincart kunnen zulke foto's best wel grappig zijn in de ogen van studenten, maar hij wil dat jongeren vooruitkijken, naar eventuele sollicitaties.
De blijvende technologische evolutie maakt het de Privacycommissie erg lastig. "Steeds meer gsm's beschikken over een kleine camera. Met facial-recognition-software is het mogelijk het gezicht van een toevallige passent te scannen en zijn profiel te voorschijn te toveren."
Vandaag is het in 43 landen trouwens 'Data Protection Day', waarbij de ondertekening van de conventie wordt herdacht die regels vervat voor de bescherming van de privacy van persoonsgegevens.
Lees meer over de campagne op deze site

Geen opmerkingen: