Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 25 januari 2011

Maffia-achtige praktijken bij terughalen leasetrucks Boekhout Beroepsvervoer?

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=7902

EDE – "Ebag Trucks Ede BV. heeft er de laatste weken nogal maffia-achtige praktijken op na gehouden om de leasetrucks terug te halen bij het failliete Boekhout Beroepsvervoer, eveneens in Ede", beweert een leidinggevende van genoemde transportonderneming.


"Chauffeurs zijn thuis opgebeld, ze zijn tijdens hun werk van de weg gehaald, een straat werd aan één kant afgesloten zodat een vrachtwagen niet meer weg kon, er is op de portieren gebonsd en zelfs een kachel van een Poolse chauffeur is onklaar gemaakt, zodat die niet meer in de cabine kon slapen", verzucht de woordvoerder van Boekhout Beroepsvervoer.

"En dat gebeurde ook in de periode dat de curator een afkoelingsperiode had ingevoerd. Dan mogen ze helemaal niets weghalen", gaat hij verder. De woordvoerder beaamt dat Ebag een fikse vordering heeft op het failliete bedrijf.

De vrachtwagens blijken nodig omdat curator mr. Sander Drijber uit Apeldoorn bezig is met een doorstart. Gebrek aan vrachtwagens kunnen de plannen dwarsbomen.

"Er zijn verschillen van inzicht", beaamt mr. Drijber maandagavond. En verklaart: "Ze (Ebag, red.) menen dat het om hun eigendommen gaat die onrechtmatig worden gebruikt. Ik heb maandag een gesprek gehad met de directie van Ebag."

"Ik hecht er vooral waarde aan dat er rust is. Maar er is een dilemma", doelt mr. Drijber op het ontbreken van vrachtwagens.

Er zijn slechts twintig trucks over."Maar de distrubitie loopt wel op volle toeren", benadrukt de curator.

Een charter heeft vijftien combinaties geblokkeerd, een uitzendbureau houdt negen combinaties tegen en Ebag heeft ruim veertig trekkers weggehaald. Juist met de doorstart in zicht zou dit één en ander moeilijker maken.

Toch hoopt mr. Drijber uiterlijk maandag 31 januari met een doorstarter tot een akkoord te komen.

De redactie van Transport Online heeft vanaf afgelopen vrijdagavond geprobeerd om directeur Harry van Zuilen van Ebag om een reactie te vragen. Het afgelopen weekeinde lukte het niet om hem via zijn gsm te pakken te krijgen in Engeland. Hij belde de redacteur niet terug. En maandag bleek hij evenmin bereikbaar voor commentaar op zijn kantoor in Ede.

©Transport Online / Marcel van der Voort
Geen opmerkingen: