Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 24 januari 2011

Foto's + VIDEO - Broshuis introduceert nieuwe trailergeneratie

http://www.ttm.nl/nieuws/id29255-broshuis-introduceert-nieuwe-trailergeneratie.html


Broshuis ontwikkelde een nieuwe asconstructie die de basis is voor de nieuwe generatie trailers SL. SL staat voor Super Laag, waarmee meteen al een van de belangrijkste karakteristieken van de nieuwe voertuigen is genoemd.
asBroshuis claimt met een laadvloerhoogte van 85 cm de laagste hoogte te bieden die voor een een semi-dieplader te krijgen is. De normale rijhoogte is 850 mm maar de laagste stand met een 245er band is zelfs 790mm! Kern van het nieuwe voertuig is de door Broshuis ontwikkelde compleet nieuwe asconstructie. Daarbij zijn de traditionele nadelen van de pendelas geheel opgeheven. Bovendien is de as 800 kilo lichter waardoor een hoger nuttig laadvermogen wordt bereikt. De maximale wieluitslag is 57 graden. Daarmee blijft het voertuig, afhankelijk uiteraard van het aantal assen, binnen de meeste normen die er bestaan voor draaicirkels, bestreken baan etc. Omdat het hier gaat om onafhankelijke wielophanging is het voertuig ook veel stabieler qua rijden. Op de video hieronder is dat goed te zien.  De assen hebben een technisch draagvermogen van 14 ton. In Duitsland zijn ze goedgekeurd voor 12 ton en bij ons is 10 ton voorlopig de limiet.  Naast de laadvloerhoogte en het laadvermogen is de as ook qua onderhoud gunstiger dan de pendelas. Zo is een wiel in 20 minuten  gewisseld tegen vaak vier uur bij een pendelas. Broshuis gebruikte verder voor de nieuwe assen veel BPW onderdelen zodat de gebruiker bij reparatie en onderhoud op dat merk terug kan vallen. Broshuis biedt de onafhankelijke wielophanging aan op alle semi-diepladers en diepladers. Men werkt zelfs al aan een voertuig met tien aslijnen. Daarnaast blijven uiteraard doorgaande en pendelassen leverbaar.
 
 
AsconstructieIMG_1173IMG_1174IMG_1175IMG_1176SL 001
SL 002SL 003IMG_1172

Geen opmerkingen: