Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 6 december 2010

Politie arresteert id-kaartloze Sinterklaas | DNU.nu

Politie arresteert id-kaartloze Sinterklaas | DNU.nuDe Utrechtse politie heeft zondag, nota bene op zijn verjaardag, een Sinterklaas aangehouden. 
Dit omdat de Sint geen id-kaart kon tonen. De Goedheiligman had samen met een Piet in cognito de Dom beklommen maar was niet helemaal met de gids mee naar boven gegaan. Hij trok buiten het zicht van de gids zijn ambtsgewaad aan en rolde een spandoek uit met de tekst 'ik geloof wel in jou'.
Hier het verhaal van de Sint: "In de geest van de Sint dachten we Utrecht te laten weten dat Hij wel in de mens gelooft. Een kaartje (...) verschafte ons toegang, hopend dat het niet op zou vallen dat we zulke smalle gezichten en dikke lichamen hadden gingen we de gids achterna. Op een gegeven moment vertelde hij dat we nog hoger in de toren konden maar dat de uitgeputtenen ook op dit balkon mochten blijven. Precies goed; het spandoek om mijn middel weg, mijter op, doek ophangen en maar wuiven naar hen in wie Hij gelooft. Na iets meer dan een uur kwam er een boze carillonspeler die wilde dat we het spandoek weghaalden. Hij vertrok toen hij hoorde dat we nog een halfuur wilden blijven en haalde versterking. Tegen die tijd hadden we het spandoek alweer opgerold. We liepen naar beneden, maar het mocht niet baten, we waren ingesloten, de suppoost deed de voordeur alleen voor politie open. Vanuit de menigte hoorden we 'ah, wat lief..., moet zo een schatje in het gevang?'"
De Sint liet
 DNU nog weten dat het niet om een christelijke maar om een universele boodschap ging. Dit omdat hij begaan is met het menselijk lot. De beklimming van de Dom was onderdeel van een actie die hij houdt 'om de grijze massa een visuele schouderklop te geven, een lichtpunt in barre tijden'.
En wie de Sinterklaas is? Kunstenaar Domenique Karl Himmelsbach de Vries. Zijn werk is momenteel te zien in Moira.

Geen opmerkingen: