Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 20 december 2010

Lommelaar van 14 bouwt gocart om tot sneeuwruimer ! Toch nog heel wat toffe jonge, sociale zielen op de wereld zoals je merkt !!!

http://www.hbvl.be/limburg/lommel/lommelaar-van-14-bouwt-gocart-om-tot-sneeuwruimer-2.aspx

lommelaar van 14 bouwt gocart om tot sneeuwruimer 2

10:54 UPDATE De sneeuwval inspireerde Wout Gerits uit Lommel tot een bijzonder initiatief. De 14-jarige bouwde zijn gocart ingenieus om tot sneeuwruimer en reinigt daarmee al trappend een aanzienlijk aantal fietspaden in zijn woonplaats Lommel-Barrier. Ook de parkings van de winkels maakt hij sneeuwvrij.“Vorig jaar, toen was het ook zo’n strenge winter, heb ik mijn Mammoet-gocart voorzien van een houten sneeuwschuif”, vertelt Wout, die aan de Luikersteenweg in Lommel-Barrier woont. “In de omgeving van het bekende kruispunt reinig ik fietspaden en de parkings van de winkels.”
De jongeman is vooral actief in de weekends. “Door de week is het moeilijk, want dan zit ik op internaat. Maar wanneer ik vrij ben en het stopt met sneeuwen, ben ik buiten. Zaterdagavond om half tien ben ik nog op ronde geweest, wat toch een uurtje in beslag neemt.”
“Natuurlijk is dat wel vermoeiend, al dat trappen. Maar ik heb al eens gekeken of ik mijn gocart van een motor kon voorzien. Maar dat kon wettelijk allemaal zomaar niet”, lacht Wout die eraan toevoegt dat de stad ook op de hoogte is van zijn activiteit. “Laat ons zeggen, de strooidiensten kunnen soms wat hulp gebruiken”, klinkt het tactvol.
Bravo Wout !!! Je bent een prachtig ambassadeur van jou generatie en een creatieve jongeman waarop de ouders fier kunnen zijn !!!

Geen opmerkingen: