Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 25 november 2010

Onrust bij MAN over 'samenwerking' met Scania

http://www.ttm.nl/nieuws/id28899-onrust-bij-man-over-samenwerking-met-scania.html

Bij truckfabrikant MAN heerst onrust onder het personeel. Men is bang dat de voorgenomen ‘samenwerking' betekent dat Scania het Duitse truckmerk helemaal opslokt. MAN topman Georg Pachta-Reyhofen heeft er een zware taak aan zijn medewerkers gerust te stellen. Dat meldt het Duitse Handelsblatt.


MAN ceo Georg Pachta-Reyhofen"Er zijn nog geen harde beslissingen genomen, wel is er overeenstemming over de lijn die we gaan volgen", zo probeerde Pachta-Reyhofen (links) de tweeduizend medewerkers van MAN in München gerust te stellen. Het personeel van MAN is ongerust sinds Scania zo'n 10 dagen geleden liet weten een ‘mogelijke combinatie' van de twee bedrijven te onderzoeken. Dat gaat verder dan de samenwerking op ‘voordelen van synergie' die eerder op de agenda stond.
Het Handelsblatt beweert nu dat de gesprekken over samenwerking tussen MAN en Scania op een dood punt zijn beland. Een samenwerking met synergievoordelen op bijvoorbeeld het gebied van inkoop zou al snel tot problemen leiden met mededingingsautoriteiten, omdat kartelvorming dan al snel verondersteld kan worden. Om dat te voorkomen wil Volkswagen Scania en MAN definitief onder één dak brengen en de beide truckmerken organisatorisch laten fuseren.
De medewerkers van MAN voelen de bui al hangen en hebben hun angstige voorgevoel geuit bij hun leiddinggevenden. Pachta-Reyhofen probeert de onrust te sussen en vermijdt het woord fusie angstvallig: "De grondslag voor elke vorm van samenwerking is dat de partners vriendelijk en respectvol met elkaar omgaan en elkaar altijd recht in de ogen kunnen kijken", aldus de ceo.
 

Geen opmerkingen: