Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 22 november 2010

Drie bedrijven winnen Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2011

http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=7647

HILVERSUM - Vandaag zijn tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland (TLN) de drie winnaars bekend gemaakt van de prestigieuze Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2011. 


Winnaar in de categorie kleine bedrijven is JKS Sneltransport uit 's-Gravenhage. Dobbe Transport B.V. uit Roelofarendsveen heeft de prijs in de categorie middelgrote bedrijven in de wacht gesleept. In de categorie grote bedrijven heeft Raben Nederland B.V. uit Winterswijk de prijs in ontvangst mogen. De drie ondernemers ontvingen de prijs uit handen van de nieuwe minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen.

De Ondernemersprijs Transport en Logistiek is binnen de sector een prestigieuze prijs. TLN wil met de jaarlijkse uitreiking van deze prijs ondernemers stimuleren meer aandacht te schenken aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector.

Innovatie is voor nu en de toekomst een cruciale factor waarmee de Nederlandse ondernemers zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Dit jaar gaat de prijs naar transportbedrijven en logistiek dienstverleners met uitzonderlijke prestaties op het vlak van kwaliteitsverbetering én risicomanagement.

Winnaars

Categorie Klein
Het in 1990 gestarte familiebedrijf JKS Sneltransport bv is een ambitieus bedrijf en de ondernemers zijn jong en welwillend. Zij zijn zich goed bewust van de risico’s die zij lopen en voor enkele risico’s heeft men al maatregelen genomen. Voor andere risico's heeft men aangegeven maatregelen te gaan nemen. JKS Sneltransport beschikt over behoorlijk wat moderne systemen zodat zij de processen goed kunnen waarborgen.

JKS beschikt over een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem waarmee bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant zijn. Door deze manier van werken heeft de jury besloten om JKS Sneltransport uit Den Haag als winnaar uit te roepen van de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2011 in de categorie Klein.

Categorie Middelgroot
Dobbe Transport BV is een echt familiebedrijf dat al 160 jaar actief is in Nederland. Zij richten zich op distributie in de Benelux en hebben de ambitie om de gehele Randstad als regionale specialist te bedienen. Zij beschikken over het keurmerk Transport & Logistiek waarmee men continue kwaliteitsverbetering waarborgt en de basis heeft gelegd voor een gezond bedrijf dat zich richt op de toekomst. In het managementteam zijn alle afdelingen van de organisatie betrokken en wordt risicomanagement als aandachtsgebied benoemd.

Risicomanagement is ingebed in de gehele organisatie door de vele disciplines die vertegenwoordigd zijn in het management team. Door de wijze waarop Dobbe Transport BV risicomanagement heeft verankerd in het management team en daarmee in de organisatie, heeft de jury doen besluiten om hen als winnaar van de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2011 in de categorie Middelgroot uit te roepen.

Categorie Groot
Het van origine Achterhoekse familiebedrijf Raben Transport BV is in 1993 uitgevlogen naar Polen. Ondanks dat men de grootste transporteur in Polen is heeft de jury gekeken naar de Nederlandse tak van Raben. Vanuit de groep is er een risk management systeem ontwikkeld waarin alle risico’s en acties zichtbaar worden beheerst. Ook binnen Raben Nederland is risicomanagement een onderdeel van de bedrijfsvoering. Acties vanuit het risk management systeem worden opgevolgd. De missies en waarden van de groep worden vertaald naar Nederlandse maatstaven.

De vestiging is gebouwd en ingericht volgens de eeuwenoude Feng Shui filosofie, die harmonie en balans brengt in de werkomgeving. Door de continue focus op kwaliteit en het hebben van een eigen risk
management systeem wil de jury graag Raben Nederland BV uitroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2011 in de categorie Groot.

Finaleronde
Gedurende de eerste selectierondes zijn een groot aantal ondernemersbeoordeeld op basis van een kritische procedure. Uit deze selectieronde zijn uiteindelijk negen gerenommeerde ondernemers doorgedrongen tot de finaleronde.

Geen opmerkingen: