GRATIS DOWNLOAD EBOOK‘Onzichtbaar leven’ is de titel van het (gratis) ebook dat ik aan het schrijven ben over mijn 19 jaar leven met CFIDS (chronisch vermoeidheids immuun disorder syndroom).
Het boek gaat over frustraties, over moed en doorzettingsvermogen, over wanhoop, machteloosheid, verdriet, ongeloof en je in de steek gelaten voelen door medici, maatschappij en overheid.
Maar het boek gaat ook over hoop, verbondenheid en gezelligheid, wijsheid, lol, creativiteit en samenwerking.
Na een speurtocht van bijna 20 jaar ben ik nu hopelijk beland bij de oplossing waar ik al zo lang op zit te wachten. Mede dankzij mijn echtgenoot, die veel tijd en energie heeft gestoken in het onderzoeken van oorzaken en mogelijke verbeteringen en vooral oplossingen, zijn we in die jaren een heleboel te weten gekomen. Urenlange gesprekken met specialisten, artsen en deskundigen, alsmede research in boeken en op internet, hebben ons een heel stuk dichterbij een verhelderende kijk op het vermoeidheidssyndroom gebracht. Veel mensen verschaften ons ook informatie die ze nooit hadden mogen vertellen. Daardoor zijn we de wereld met iets andere ogen gaan bekijken als dat we altijd deden. Een wereld die voor iedereen vanzelfsprekend en logisch lijkt, maar die ons eigenlijk op zeer slinkse wijze opgelegd wordt, om maar niet te spreken over door onze strot geduwd wordt. De wereld van (synthetische) medicijnen, de voedingsindustrie en verschillende medische behandelmethoden, blijkt anders in elkaar te zitten dan we dachten. Die wereld van structurele misleiding is nu heel langzaam aan een afbrokkeling begonnen.
Met dit boek hoop ik voor medepatienten ook oplossingen c.q. behandelingen te kunnen aanreiken die een flinke verbetering kunnen geven en die de reguliere geneeskunde niet in staat is te geven of niet wil geven(!).
Zoals mijn waarnemingen het ervaren, zijn er nog genoeg patienten die nog niet de weg hebben gevonden of de moeite hebben genomen om hun levenswijze aan te passen en de voor handen zijnde behandelingen te ondergaan. Overal wordt verteld dat je van bijvoorbeeld cvs, me, fibromyalgie of bijnieruitputting ziek blijft en dat er niets aan te doen is. Dit is in veel gevallen niet waar; wereldwijd zijn er patienten genezen door de voor handen zijnde verschillende ‘niet reguliere’ behandelingen. Of is hun conditie dermate verbeterd dat zij weer een normaal leven kunnen leiden.
Hetzelfde geldt voor ondergetekende; in de 19 jaar dat ik chronische vermoeidheid (en aanverwante klachten) heb gehad, ben ik geholpen door drie officiële (voormalig reguliere) huisartsen, die hun praktijk met een wijdere visie praktiseerden. Zij waren van waardevolle betekenis voor de conditie van mijn gezondheid, waardoor wijzelf als gezin een andere levenstijl zijn gaan leiden. Iedere arts heeft in de loop der jaren een bijdrage geleverd aan mijn gezondheid.
Het laatste traject wat ik  nu afleg, zou een grote openbaring moeten worden. Dit verloopt met medewerking van een deskundig persoon, die zijn energie onder andere steekt in lezingen voor artsen in Nederland. Waren deze artsen tot nu toe nog overtuigd van al hetgeen zij hadden geleerd; langzaam maar zeker wint de waardevolle informatie van deze man meer terrein bij de ‘eigenwijze’ artsen en passen zij zelfs al verschillende methoden toe. Wat mij betreft een belangrijk detail voor veel mensen met vage klachten en ziektes. Het is in ieder geval een hoopvol teken, dat er, zij het helaas nog zeer beperkt, de tot nu toe stugge reguliere artsen bereid zijn hun visie te verbreden als het gaat om oplossingen van klachten, waar ze tot op heden geen antwoord op hadden.
Vul je emailadres hieronder in om het gratis ebook te downloaden:

Ga naar link : http://www.onzichtbaarleven.nl/