Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 18 april 2012

Dierenlichtefhebbers, dringend hulp gezocht !! Wie weet een oplossing ??? De politie aldaar wil niet helpen !!


www.dierengazet.be


Al meer dan zes jaar zorgt Anne-Katrien De Jongh voor de hond van een alcoholieker. Renzo leeft al zeven jaar bij de man op een appartement samen met vier katten waar de dronkaard helemaal niet naar omkijkt..
Toen Katrien vorige week weg was stelde ze vast dat er naar Renzo niet was omgekeken. Het dier had zelfs al in zijn eigen staart gebeten omdat het heel de dag was opgesloten. Zijn behoefte heeft de hond op een koer moeten doen van enkele vierkante meters groot.
 INZETMet veel inzet heeft ze de hond al die jaren verzorgd en een waardig leven gegeven ondanks de toestand van de woning en de man.Zelfs noodzakelijke dierenarts kosten heeft De Jongh betaalt voor Renzo.

KLACHTEen klacht bij de lokale politie met de vraag om deze weg te halen bij de man werd beantwoordt door de dienstdoende agent als volgt. “Je moet de hond verder verwaarlozen, als het erg is dan pas kunnen wij iets ondernemen” De Jongh die een hart voor dieren heeft keek de agent verbaasd aan. Binnenkort verhuist de vrouw buiten Antwerpen en kan ze voor Renzo niet meer zorgen. Ze verwacht dat Renzo snel zal verkommeren van eenzaamheid en vuiligheid. Iedereen uit de buurt kent Renzo van de dagelijks wandelingen die Katrien deed met de mix chowchow - golden retriever. Verschillende gesprekken met de man hebben tot niets geleid want de man wil niet inzien dat het slecht zou gaan met de hond als Katrien niet meer langskomt. De Jongh hoopt alsnog dat er een gedegen oplossing uit bus komt voor Renzo. 18/04/2012

 Wie raad weet of kan helpen, laat het weten AUB !!

Geen opmerkingen: