Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zondag 18 maart 2012

Actie ten voordele van ME/CVS. Help mee AUB !

Mar Bijlenga

David gaat vanaf 30 maart in 7 dagen het Pieterpad (van Noord naar Zuid Nederland) wandelen. Dit doet hij om bekendheid te geven aan ME/CVS. Onderweg zal hij handtekeningen voor de petitie ophalen. Hij is nog hard op zoek naar sponsoren - het geld zal ten goede komen aan onderzoek/behandelingen!

Wil jij David sponsoren? Lees dan zijn blog voor meer info!http://davidvere.wordpress.com/2012/03/18/update-10onbekend/ 
 


Update 10/onbekend

 

Aha. Kink in de kabel. Kleintje, trouwens. De stichting ME/CVS heeft een actiepagina voor me aangemaakt waar donateurs hun bijdrage op zien zodra deze gestort is. Dat levert gelijk een vraagteken op: Ik ben nu bijna een maand bezig om de aandacht op ME/CVS te krijgen en mijn wandeling van het Pieterpad (Nog 12 dagen!!) en één van de ‘spelregels’ is dat bedragen pas toegekend worden als ik binnen 7 dagen theoretisch en in de praktijk een Limburgs bierke kan tappen. Dus de eindstreep haal. Vandaar dat het ‘leeg’ is. Mezelf incluis als sponsor staat de teller op bijna zestienhonderd euro! Ik zal morgen in overleg met mijn contactpersoon van de stichting kijken hoe de bekendheid en specificaties vallen op te lossen naar de lezer. Hier is de link: http://pieterpad.igive.nu/
Ik ga dit blijvend corresponderen én tevens ook deze boodschap: Deel deze actie op Twitter, gebruik er Facebook voor, LinkedIn, uitgestelde kerstborrels, verjaardagsfeesten zonder gespreksonderwerp, stiltes tijdens een hopeloze date met lauwe pizza’s en verlate familiedinertjes om dit bekend te maken! On the road vraag ik zoveel mogelijk mensen om hun handtekening te zetten voor www.deziekteME.petities.nl en uiteraard telt iedere handtekening. Dus ook de uwe. Ik houd u op de hoogte!

Geen opmerkingen: