Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 10 januari 2012

Ruim 500 meldingen van seksueel misbruik minderjarigen bi... - Het Nieuwsblad

Ruim 500 meldingen van seksueel misbruik minderjarigen bi... - Het NieuwsbladChild Focus heeft vorig jaar 513 nieuwe gevallen van seksueel misbruik van minderjarigen behandeld. Omdat de minderjarigen het moeilijk hebben om zelf de stap te zetten en misbruik te melden, richt Child Focus een chatkanaal voor hen op: Nupraatikerover.be.De meeste meldingen van seksueel misbruik van minderjarigen komen vanuit de omgeving van het slachtoffer. 'Het is natuurlijk een goede zaak dat slachtoffers hun omgeving in vertrouwen nemen, maar we willen ook een antwoord bieden aan slachtoffers die alleen blijven met hun geheim en geen plek vinden waarin ze vertrouwen hebben om hun verhaal te vertellen', zegt Dirk Depover, de woordvoerder van Child Focus.
Daarom start de organisatie met een chatkanaal voor jongeren. 'We willen hen een plek aanbieden in hun leefwereld waar ze zich op hun gemak voelen en waar discretie verzekerd is', aldus Depover.
Bedoeling is dat consulenten daar met de jongeren in dialoog gaan om te bekijken waar en hoe het slachtoffer in zijn of haar omgeving voor gespecialiseerde bijstand terechtkan, of op welke manier hij of zij gerechtelijke opvolging kan zoeken, luidt het.
Het chatkanaal is te vinden op nupraatikerover.be (maintenantjenparle.be voor de Franstalige versie). Het is in een eerste keer bemand op maandag (17 tot 21 uur), woensdag (14 tot 19 uur) en donderdag (16 tot 19 uur).

Geen opmerkingen: