Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 10 december 2011

Amber Alert voor 4-jarig meisje uit Rotterdam | nu.nl/binnenland | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl

Amber Alert voor 4-jarig meisje uit Rotterdam | nu.nl/binnenland | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl


Laatste update:  10 december 2011 10:27info

ROTTERDAM - De politie Rotterdam-Rijnmond heeft zaterdagochtend om kwart voor negen een Amber Alert uitgestuurd voor de 4-jarige Roshayra Shamica Te-Farai Maatrijk. Het meisje is sinds vrijdagavond half zeven vermist.


Haar moeder liep met het meisje op straat toen de vader van het kind naar hen toe kwam. Na een korte discussie met de moeder nam hij Roshayra mee. De vader heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Zoektocht

Na een zoektocht heeft de familie in de loop van de avond de politie gewaarschuwd. Deze is direct een grote zoekactie gestart met diverse eenheden en via cameratoezicht. Dit leverde vooralsnog echter niets op.


Het meisje is licht getint, is ongeveer 85 cm lang, heeft een smal postuur en bruine ogen. Haar haar is in losse vlechtjes gevlochten, gebonden in een staartje, voorzien van witte kraaltjes.
Zij heeft diamanten oorknopjes en is gekleed in een blauwe gewatteerde jas. Verder draagt ze een roze shirt met lange mouwen met daaroverheen een zwart shirt met de afbeelding Hello Kitty.
De 28-jarige vader van Roshayra heeft een donkere huidskleur, is ongeveer 1.85 lang, heeft een smal postuur met brede schouders. De man heeft lange zwarte dreadlocks, een zwart snorretje en is gekleed in een crèmekleurige broek. Hij heeft een zwarte Fiat Seicento met kenteken 46-LK-GD.

Matrixborden

Rijkswaterstaat verspreidt het Amber Alert via de matrixborden op de snelwegen meldde een woordvoerder van Ambert Alert.
Het is voor het eerst dat deze zogenoemde ‘DRIPs’ worden ingezet bij de zoektocht naar een vermist kind. Op de borden staat het kenteken van de auto van de vader van het vermiste meisje te lezen en de oproep direct de politie te bellen wanneer deze auto is gezien.
Dit geldt overigens niet op wegen waar zich een ‘acute verkeerssituatie’ voordoet en waar Rijkswaterstaat zelf belangrijke informatie aan de weggebruikers moet doorspelen.
Deze vorm van alarmering wordt alleen ingezet als het vrijwel zeker is dat er een auto is gebruikt bij de verdwijning van een kind.

Elfde keer

Het is de elfde keer dat er een Amber Alert wordt afgegeven. De politie maakt gebruik van de melding als er sprake is van urgente kindervermissingen- of ontvoeringen.
De alertering zorgt ervoor dat binnen 10 minuten miljoenen Nederlanders de foto van het kind te zien krijgen, bijvoorbeeld via hun mobiele telefoon, tv, computer of snelwegborden.

Geen opmerkingen: