Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 12 november 2011

Zwaar verwaarloosd en uitgehongerde hond opnieuw gelukkig

Zwaar verwaarloosd en uitgehongerde hond opnieuw gelukkig

Patrick toen hij arriveerde bij de dierenarts

VS - NEW JERSEY - Dat mensen soms wreed kunnen zijn voor hun huisdieren bewijst dit verhaal uit Amerika maar eens opnieuw. Op 16 maart ontdekte de conciërge van een groot appartementsgebouw in de vuilniskoker een hond waarvan de botten uit zijn vacht staken. De lichaamstemperatuur van de hond was allesbehalve dat van een levend wezen. De conciërge verwittigde hulpverleners van het dierenasiel. Newark Animal Control kwam ter plaatse en stelde vast dat de hond bijna dood was, iets wat ze nog nooit hadden gezien. Zo erg was de hond eraan toe.

De hond werd in allerijl overgebracht naar een dierenkliniek waar het onmiddellijk een bloedtransfusie en ander vloeistoffen werden toegediend. De hond werd toegedekt met verwarming dekens, de hond bleek een sterke overleving's drang te hebben. De komende 6 tot 12 uur waren cruciaal voor het leven van de hond die vocht voor zijn leven op St Patrick’s day. En waar de hond zijn naam aan heeft te danken. Patrick werd wekenlang goed verzorgd en kon opnieuw een gezonde hond worden dankzij de goede zorgen van vele mensen.
Nader onderzoek kon uitwijzen wie de eigenaar en dader was van deze verschrikkelijke verwaarlozing. De dader Kisha Curtis (28) pleitte voor de rechtbank onschuldig, wat zorgde voor veel commotie bij dierenrechtenactivisten. Deze lieten hun ongenoegen kennen buiten de rechtbank waar ze protesteerden en een strenge straf eisten. De dader kijkt nu op tegen een gevangenisstraf van 6 maanden en een boete van 1000 euro.
Patrick amper 1 jaar oud en getekend voor de rest van zijn hondenleven, laat het niet aan zijn hartje komen. Hij is opnieuw kerngezond en heeft een nieuwe thuis gevonden en een nieuwe naam gekregen. Bovendien is Patrick in New Jersey en ver daarbuiten een bekende hond geworden. Na veel goede zorgen en veel liefde van dierenvrienden is Patrick ook wel een mirakelhond.
Patrick hersteld en klaar voor een nieuw leven

Dader en dierenbeul Kisha Curtis moet zich verantwoorden voor de rechtbank
Boze blikken van de mensen die Patrick hebben geholpen als de dader de rechtszaal verlaat

Protest tegen de dader Kisha Curtis voor de rechtbank

Patrick - Road to Recovery met ingang van 21 maart 2011


Patrick Geniet van een maaltijd


Hoe kan een mens in godsnaam ZO wreed zijn voor haar huisdier ?? Dat moet een verschrikkelijk harteloos wezen zijn !! Als je een dier niet kan/wil verzorgen om welke reden dan ook laat het dan tenminste niet verkommeren !! Haar straf is veel te licht !! Hoe kon ze het in hemelsnaam aanzien dat het beestje zo crepeerde ?? Ze mogen er gerust 12 maanden gevangenisstraf van maken en 2000 euro boete en nooit nog een huisdier mogen houden of zelfs er niet op passen voor familie of zo.. KRENG !!!!

`k Zit hier te bleren van woede se !!!!
Geen opmerkingen: