Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zondag 13 november 2011

Noodasiel Lommel vroeger bekend als Dierenasiel Unco Jerry LommelNoodasiel Lommel is actief sinds 2010! Eerst was het gekend als Dierenasiel Unco Jerry Lommel, maar na een grote beheersverandering in 2011 heet het asiel nu Noodasiel Lommel. Bij ons zitten tal van katten en honden die nog op zoek zijn naar een warme thuis! Bent u op zoek naar een nieuw gezinslid? Kom dan eens vrijblijvend kijken op woensdagnamiddag tussen 14u en 18u of op zaterdagnamiddag tussen 14u en 18u! Op andere dagen is een bezoek op afspraak mogelijk. U kan ons voor informatie of voor een afspraak bereiken op volgend telefoonnummer: +32 (0)11 56 23 73 Het asiel is gelegen op volgend adres: Vlasstraat 42, 3920 Lommel Stuurt u liever een e-mail? Contacteer ons dan via noodasielnoordlimburg@gmail.com Ook is het asiel nog steeds op zoek naar ijverige vrijwilligers die ons een handje kan helpen bij de verzorging van onze katten en/of honden! Interesse? Contacteer ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie of stuur ons een mailtje naar noodasielnoordlimburg@gmail.com. Steunt u ons graag financiëel zodat wij onze diertjes optimaal kunnen verzorgen? Ook dit kan! Dit ons nieuwe rekeningnummer: 735-0294019-97 (IBAN: be54 7350 2940 1997) (BIC: KREDBEBB)


Geen opmerkingen: