Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 12 augustus 2011

Pit Bull Blues by John Shipe



Ik hoop dat u Pit Bull Blues genieten van John Shipe die gemakkelijk is het beste nummer over pitbulls die ik ooit heb gehoord. Zoals de meeste mensen, ik wist niet wat grote honden pitbulls zijn tot voor kort. Zoals mijn vriend Dog Man zegt: "Het is niet de hond, maar de eigenaar, dat is het probleem en pitbulls zijn niet voor iedereen." Featuring: John Shipe - Singer Songwriter en -http://www.JohnShipe.com nummer beschikbaar ophttp://www.cdbaby.com/cd/jshipe7 Brix en honing - rode neus pit bullsSpeciale gast optredens van: Roo en Wallace - http://WallaceThePitbull.com(opgenomen door Joshua Grenell), Helen en Pitbull Sharky - http: / / www.youtube.com/TexasGirly1979 Coach Steve Lang en Big Boy Linda Blair -http://LindaBlairWorldHeart.org Ook verschenen: Amy Wray (mits extra footage) Jennie Wong - Fetch! Pet Care van LA South Bay John Tinio - Fetch!Pet Care van LA South Bay Joshua Salinas - Fetch! Pet Care van LA South Bay Angelica Fleiss Zoey Deelnemers aan gratis Dog Man's pit bull training / socialisatie klasse op de LA Coliseum. geregisseerd door Jeff Fleiss PIT BULL BLUES door John Shipe Mensen zien me lopen over straat ze allemaal rennen en te verbergen. ik gebruikte te nemen persoonlijk nu neem ik het in stappen. Ik heb niets tegen niemand zou ik geen vlieg kwaad. Mensen lijken te denken dat ik bedoel ik en hier is de reden waarom, en hier is de reden waarom ik ben een pitbull, een grote bruine rood neus pitbull, een tand bloot spier gebonden pitbull ik eruit ik kan het zegel afscheuren een locomotief motief goederentrein. People park drie ruimtes weg toen ik sta te wachten in de auto. Alle kinderen in de buurt ze nooit wandeling door mijn tuin . En er is een gerucht rondzweven de provincie, dat ik drie katten gegeten. Maar ik zweer uit de grond van mijn hart K9 ik deed dat niet. Nooo ik niet doen. Maar ik ben een pitbull, een grote bruine rode neus pitbull, Een tand bloot spier gebonden pitbull, ik eruit als ik kan een gat graven door een betonnen muur.yaaa. kreeg ik deze pitbull blues alles wat ik wil doen is het ruiken je schoenen. Ik ben geen moordenaar hond maar ik ben de vriendelijkste hond in de stad. De schuifsterkte sound van mijn schors kan doorbreken Artic ijs.Diep Ik ben een poesje, ik ben probeer aardig te zijn. In het geval dat je wist t merk dat ik ben mijn staart kwispelt met de snelheid van het licht. Maar wat ik doe ik ben beschuldigd van het zoeken naar een gevecht. yaaa want ik beneen pitbull een grote bruine rode neus pitbull. Een tand baring spier gebonden pitbull, ik kijk alsof ik kan een kanonskogel verpletteren met mijn kaken

Geen opmerkingen: