Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 17 augustus 2011

AFGRIJSELIJK !!! Gisteren kwam ik dit bericht tegen op mijn facebook van een andere dierenvriend ... :`~((((In België Lessen tegen Ronse !


Slaapzacht Lieve Casius, nooit geen vlieg kwaad gedaan. Je kwam bij die mensen terecht als cadeau bij de geboorte van hun zoontje. Vandaag heb je deze wereld verlaten maar niet zonder pijn. Je smeerlappen van eigenaars vonden het blijkbaar nodig van je te vermoorden met een schop terwijl je 8 jaar hun levensgezel was. Er was een oplossing voor je om een gouden thuis te geven maar deze hebben ze resoluut geweigerd. Hopelijk worden ze zwaar gestraft voor hetgeen ze met jou hebben gedaanVast enkele reacties !! Wij willen het in de media, op tv, in elke krant zodat deze monsters hun straf niet ontlopen !!! Wie doet mee ?? 

Ingrid Van Gucht Is deze morgen gebeurd Veronique de buren hoorde de zoon van 8 krijsen en zijn toen gaan kijken het was toen al te laat de politie is erbij geweest want ze wilden hun sporen wissen door hem te begraven in hunne tuin !


Patricia Thomas 
dat maakt mij zo kwaad, die arme Casius, gaan ze hun kind ook doodslaan met een schop als ze het beu zijn??? Het zijn toch ongevoelige mensen want hun zoontje stond erop te kijken en door zijn gekrijs hebben de buren het gehoord. Maar ondanks het geroep van hun eigen zoon , de trouw van hun 8 jarige vriend gingen die rotzakken maar door!!! Als deze niet gestraft worden dan weet ik het niet meer! Dat zoontje heeft een trauma opgelopen en zou eigenlijk van die ouders moeten weggenomen worden want hoe kan een kind zijn ouders nog vertrouwen als deze heeft gezien hoe zijn ouders tekeer zijn gegaan. Rust zacht lieve Casius en geniet van de betere wereld waar je nu bent
Annemie Hellings Sommige mensen zijn blijkbaar de oer-tijd nooit ontgroeid !!! Zij horen niet thuis in een beschaafde wereld... !!


  WA WE KUNNEN DOEN IS MASSAAL NOR 4040 GSMNR VTM EN ITEM VRAGEN INT NIEUWS ZODAT DIE MOORDENAARS NI ONTKOMEN EN OOK KIND EN GEZIN INLICHTEN VO DA ARM KINDJE DAT DA GEZIEN HEEFT VANMORGEN


1 opmerking:

sonja zei

zo iemand kan niet hard genoeg gestraft worden.