Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 22 juli 2011

Bejaarde vrouw overleden nadat ratten aan haar voeten knaagden - Buitenland - HLN

Bejaarde vrouw overleden nadat ratten aan haar voeten knaagden - Buitenland - HLN
Een 80-jarige vrouw in het Engelse Reading is overleden nadat ratten tot bloedens toe aan de voeten van de bedlegerige vrouw hadden geknaagd. Dat meldt The Sun. 
Via afvoerleidingen

De vrouw was na een beroerte aan haar bed gekluisterd. In bepaalde delen van Reading heerst een rattenplaag, die te wijten zou zijn aan het feit dat de stad de wekelijkse afvalophaling schrapte. Volgens de inwoners kruipen de beesten uit hun toiletten en komen ze via afvoerleidingen in de huizen.

Er zijn al enkele huizen geëvacueerd, de politie volgt de zaak op de voet. Het stadsbestuur en het waterbedrijf onderzoeken wat de oorzaak is van de rattenplaag in tenminste drie straten.

"We horen ze elke dag"
Inwoner Chris Sullivan werd geëvacueerd nadat hij een rat had aangetroffen in het bed van zijn dochtertje. "Ik heb al drie jaar ratten, ze zitten in de muren, ze zitten zelfs in het bed van mijn kind. Twee jaar geleden heb ik dat al gemeld aan het stadsbestuur, maar al die tijd is er niets aan gedaan. We horen ze elke dag. Ze komen door de waterleidingen. Mijn jongste dochter wil niet meer in haar bed slapen. We willen hier nooit meer terugkomen", stelt Sullivan in The Sun.

Volgens het stadsbestuur, dat de familie van de overleden vrouw condoleanties stuurde, zijn de tweewekelijkse afvalophalingen niet de oorzaak van de rattenplaag. (lb)
22/07/11 19u03

Schandalig van dat stadsbestuur !!! Hoe kunnen die zo kortzichtig zijn ??? En dan de gevolgen nog afdoen als zijnde niet hun fout !!! Ze hebben er in elk geval rechtstreeks toe bijgedragen !!!

    Geen opmerkingen: