Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

woensdag 29 juni 2011

Gaat jouw hond mee op reis? | zita 7 goede tips !!

Gaat jouw hond mee op reis? | zita
Gaat jouw hond mee op reis?


De grote vakantie-uittocht is losgebarsten. Sta je beteuterd naar al deze vrolijke reizigers te kijken, omdat jij aan huis gebonden bent door je hond? Onzin natuurlijk. Ook met een hond kan je op reis. Wij geven 7 tips.
1) Gaat je hond vaak mee met de auto? Dan kan je huisdier een wagen maar beter gewoon zijn. Neem je hem bijna nooit mee met de auto, dan kan het wel wat spanningen veroorzaken bij je hond. Zorg ervoor dat je hond zich thuisvoelt in de auto. Maak het gezellig met zijn eigen spullen en plaid.

2) Honden houden niet van tropische temperaturen. Je viervoeter meenemen naar het warme zuiden is dus een beetje een risico. Ben je een echte zonneklopper en trek je toch richting zuiden? Zoek dan een plek waar je hond voldoende afkoeling heeft, bij voorkeur in de buurt van water.

3) Heb je geen airco in de auto, plaats dan een zonnescherm voor het venster en zorg ervoor dat de hond steeds voldoende te drinken heeft.

4) Stop ongeveer om de twee uur. Zo kan je hond even een luchtje scheppen en een plasje doen.

5) Honden kunnen last hebben van wagenziekte. Wees dus niet boos als hij opvallend veel kwijlt of braakt. Dan zorgt alleen maar voor meer stress bij je hond. Je kan wagenziekte wel vermijden door je hond twaalf uur voor je vertrekt geen eten meer te geven.

6) Elk land heeft een eigen cultuur wat huisdieren betreft. Het ene land is al toleranter dan het andere. Check voor je op reis gaat hoe het in elkaar zit in jouw vakantieland.
7) Vertrek je nog niet meteen op reis? Dan heb je tijd om je hond in tussentijd al wat te laten wennen aan de auto. Neem hem op voorhand regelmatig mee voor korte tripjes.

Geen opmerkingen: