Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

donderdag 26 mei 2011

Zou een mooi nieuw wetsvoorstel zijn !!


wanneer word er een wet goedgekeurd om te EISEN van bepaalde hondeneigenaars dat men eerst alvorens een pup te kopen men MOET aan bepaalde voorwaarden voldoen ? verplicht naar hondenschool om een pup leren sociaal te worden ? voldoende tijd... en ruimte hebben om een pup te houden ? testen afleggen omdat men zou beseffen dat het een levend wezen is dat men in huis haalt en niet de nieuwste gsm die je na een jaar weggooit bvb ? een pup is net als een kind = verantwoordelijkheid ,verplicht om deftige voeding te geven , bij ziekte ervoor te zorgen en te behandelen zoals het hoort in samenspraak met een dierenarts ? Moest zo een wet goedgekeurd worden dan mag men de dierenasiels sluiten en mogen deze veranderen in deftige dierenpensions voor als men op reis gaat of zo , alhoewel als ik op reis ga gaat mijn hond mee, is een deel van het gezin , men sluit toch ook zijn kind niet op voor enkele uren in de vrachtruimte van een vliegtuig ? men sluit ook zijn kind niet op in een geparkeerde wagen in de blakende zon ?en ondertussen gans de bende op een terrasje genieten van een verfrissend drankje ? als ik ergens ga is het precies groot alarm , eerst de hond uit de wagen en vers gekoeld water geven !!!! moesten die eigenaars ( baasjes noem ik dat niet ) verboden worden om dieren te houden zou er al veel dierenleed bespaart zijn !!!!

Geen opmerkingen: