Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zondag 8 mei 2011

Zoontje (5) vraagt vermiste moeder terug te komen (video) OPROEP !!! OPROEP !!!

http://www.clint.be/actua/binnenland/clint-vecht-voor-jou-help-gael-5-vermiste-moeder-terug-te-vinden-video?utm_source=ccb&utm_medium=newsletter&utm_campaign=zondag

Sinds vijf dagen is de mama van Gaël, de 27-jarige Bénédicte Guisse, spoorloos verdwenen. Haar familie vond drie afscheidsbrieven waarin stond dat ze niet langer wou leven. Ze hopen nog steeds dat het nog niet te laat is en daarom maakte haar zoontje een video op YouTube. ‘Parce qu’elle était mon dernier parent...’ (Ze is de enige ouder die ik nog heb...)

Gaël wordt momenteel opgevoed door de rest van de familie want ook zijn vader kan niet meer voor hem zorgen. Hij verblijft al meer dan een jaar in een psychiatrische instelling door schizofrenie en daar zal hij waarschijnlijk de rest van zijn dagen moeten slijten. Reden genoeg voor Bénédicte om ook zichzelf van het leven te benemen.
Al vijf dagen lang heeft men niets meer van Bénédicte gehoord maar de familie weet dat ze de trein genomen heeft naar Lille. Op het moment van haar vertrek had ze nog 500 euro op zak. Ze schreef in haar afschiedsbrieven dat ze haar lichaam aan de zee wou geven. Haar schoonzus vermoedt nu dat ze wil doorreizen naar Ierland omdat dat het land van haar dromen is, een symbolische plek om te sterven.
Wie informatie heeft over Bénédicte, kan contact opnemen met de Federale Politie op het gratis nummer 0800/ 30.30.0. (HH)
Om de video te bekijken, klik op het pijltje helemaal links onderaan van de afbeelding hierboven.


Eigenlijk ben `k niet iemand die een oordeel gaat vellen over iemand die zelfmoord heeft gepleegd of heef een mislukte poging achter de rug heeft, of met die gedachten rondloopt. Maar dit vind `k vrij vreemd !! Dat het erg zwaar is dat je man zo in de
psychiatrie is beland staat buiten kijf. Maar als ze de kracht nog heeft om een eind te reizen, zou ze dan ook niet de kracht hebben om hulp te zoeken zodat ze weer voor haar zoontje kan zorgen?? Misschien moest ze gewoon even alles kunnen loslaten , even in haar eentje herschikken, zonder dagelijks herinnerd te worden... Om dan weer gesterkt te kunnen hervatten. Misschien is ze wel op weg om hulp te zoeken eerst in een ultieme poging daartoe... Niemand weet het !! Laten we dus niet oordelen ! Laat het ons hopen dat ze zich spoedig sterk genoeg voelt om weer naar haar zoontje terug te keren en die zelfmoordgedachten laat varen... !! `k Wens haar zoontje en haar familie vast veel sterkte toe !! Alsook aan haar, dat ze die zware strijd met zichzelf wint !!!!

Geen opmerkingen: