Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zaterdag 28 mei 2011

Huntington Beach HondDe Huntington Dog Beach bij Huntington Beach in Californië is een geweldige plek om uw hond uit te oefenen te geven en om uw hond te zien spelen in de branding en op het zand. Deze honden strand is een van de meest huisdier vriendelijke stranden vind je, want het is een mijl van open zand en surf voor honden en hondenliefhebbers om te spelen en communiceren. Honden vrij kunnen lopen langs het strand en in de oceaan. net ten noorden van Goldenwest Ave ligt. op Pacific Coast Highway, de Huntington Beach Dog Beach is een hondenliefhebber paradijs, omdat honden zijn gelukkig en het strand is gevuld met niets anders dan hond mensen. U zult genieten van een dagje met uw hond wandelen op het strand, spelen met ballen en frisbees, of gewoon plezier maken met andere honden en hun baasjes te halen.Huntington Beach Dog, samen met de Huntington Beach Dog Park, is een geweldige manier om een ​​goedkope dag door te brengen, zoals alles, inclusief de hond kak zakken, is gratis, behalve voor de betaald parkeren. Je kunt er uren voor slechts een paar dollar voor het parkeren. Nick, Regan, Maggie, en Kate van CheapFamilyTravel vaak naar de hond het strand, en het is een favoriete plek voor het hele gezin, met inbegrip van onze chocolade lab, Teagan.


Wat leuk voor de woefkes !!

Geen opmerkingen: