Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 23 mei 2011

EEN DIER IS GÉÉN DING!! - Home/Handtekeningformulier

EEN DIER IS GÉÉN DING!! - Home/Handtekeningformulier
EEN DIER IS GÉÉN DING!! - Dierenmishandeling moet bestraft. Actie door Jamie Jane Bosman
Omdat u mijn site bezoekt, ga ik ervan uit dat u zich het lot van dieren aantrekt, net als ik.
In Nederland zijn de mensen over het algemeen meer begaan met het lot van dieren dan in andere landen, maar ook in ons eigen land is er nog heel veel mis.
Ik vind het vreselijk dat dierenmishandeling vaak niet of te weinig wordt aangepakt en niet, of te weinig/te laag, bestraft wordt.
Nadat ik mij hier intensiever in ben gaan verdiepen, bleek mij dat dit vooral komt doordat in onze wetgeving nog steeds een dier als een ding wordt beschouwd. Dit kan zo niet langer!
EEN DIER IS EEN LEVEND WEZEN MET GEVOEL!
Een dier is nog altijd een niet-beschermd wezen, ondanks alle wet- en regelgeving in Nederland. Bij mijn zoektocht naar alle informatie hieromtrent kwam ik ook uit bij een verhaal over Eugénie de Bordes. Zij is juriste en werkzaam bij het juridisch adviesbureau dierzaken. Zij is op 14 december 2010 gepromoveerd op haar proefschrift 'Dieren in het Geding' en zij stelt in haar proefschrift duidelijk de onwil en het onvermogen van de wetgever om een dier meer bescherming te bieden.
Ik vind dat er een einde moet komen aan de enorm slechte bescherming van dieren, zeker op juridisch gebied. Jaren geleden werd dierenmishandeling uit het Wetboek van Strafrecht gehaald en ondergebracht in de Gezondheids- en Welzijnswet voor Dieren. Die wijziging is absoluut in het nadeel geweest van de dieren en ik ga mij dan ook inzetten om dierenmishandeling weer onder te brengen in het Wetboek van Strafrecht en het eventueel gelijk te schakelen aan mishandeling van mensen. Hierdoor kan dierenmishandeling worden aangepakt en (beter) bestraft!
Daarom neem ik het burgerinitiatief om te proberen tot een voorstel wetswijziging te komen zodat een dier als een levend wezen beschouwd gaat worden!
Ik heb hier 40.000 handtekeningen voor nodig!
Wanneer ik de 40.000 handtekeningen heb behaald, worden deze voorgelegd aan de Beoordelingscommissie. Die commissie bepaalt vervolgens of mijn voorstel wordt voorgelegd aan de Kamer.
De beoordelingscommissie kan steekproefsgewijze controleren of de door mij aangeleverde handtekeningen correct zijn. Dit betekent dat handtekeningen voorzien moeten zijn van adresgegevens en geboorte-data. Uw adresgegevens zijn dus nodig omdat er anders zomaar namen verzonnen kunnen worden! Namen zonder NAW-gegevens worden door de beoordelingscommissie niet erkend. Het vergt nogal wat van u wanneer u een handtekening wilt zetten maar ikhoop dat dit u niet zal weerhouden om mijn petitie te tekenen! Uiteraard vallen uw gegevens onder deprivacy-wetgeving.
DIEREN KUNNEN NIET VOOR ZICHZELF
OPKOMEN!
Wilt u uw handtekening plaatsen?  Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in (of het tweede formulier op de pagina 'Contact'). Namens de dieren alvast bedankt!
Vult u alstublieft alles in? Anders wordt het formulier door de beoordelingscommissie (zie hierboven) niet als uw handtekening erkend en dat zou zonde zijn! Dus graag al uw gegevens en zowel uw adres als uw woonplaats!
Privacyverklaring: Uw gegevens zijn bestemd voor deze handteke-ningenactie en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt enniet aan derden worden verstrekt.
Bedankt, ook namens alle dieren! Uw gegevens zijn succesvol ingevoerd.
Namens de dieren alvast heel hartelijk bedankt!!
Voor meer informatie, zie 'over ons'.
Op hyves zijn we ook te vinden: www.eendierisgeending.hyves.nl.
HOU DEZE WEBSITE IN DE GATEN VOOR HET VERLOOP VAN DE ACTIE... Kijk onder 'Nieuws'.
En vraagt u alstublieft zoveel mogelijk mensen om óók te tekenen!
Zie ook bij interessante links !

Geen opmerkingen: