Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

zondag 29 mei 2011

VERKRACHTING van dieren..... !! DIT MOET STOPPEN !!!!!!!

http://www.cphpost.dk/news/national/51405-minister-to-account-for-bestiality.htmlJe bent zo klein en weerloos, je bent bang, in een afschuwelijke pijn, je bent gebonden en de mond gesnoerd door uw folteraar met geen mogelijkheid te ontsnappen. Je hebt geslagen en geschopt totdat je bijna bewusteloos, dan meegesleurd in een kamer waar je folteraar heeft betaald een ander om je door zo veel lichamelijke en geestelijke pijn, je gaat bidden je gewoon overleven.
Nog bij bewustzijn zal hij opzettelijk de vernietiging van uw interne organen, zal uw delicate bekkenbeenderen worden gebroken, zal uw huid letterlijk worden gescheurd aan stukken. Je benen zullen worden gedwongen om breekpunt, je spieren en ligamenten versnipperd en gescheurd van het bot waar je aanvaller krachten je ledematen van het lichaam af. Zoveel pijn, zoveel angst, zoveel horror voor iemand zo klein, om zo onschuldig te verduren.
Alle terwijl u probeert om uit te schreeuwen in de hoop dat iemand zal u helpen, wie dan ook, gewoon om dit te stoppen te maken. Je probeert terug te vechten maar je kan, je bent gebonden en je mond is mond gesnoerd, zodat je jezelf niet kunt verdedigen in ieder geval.
Je bidt dat de dood zal worden vriendelijk en neemt u mee naar waar je cant be pijn meer, want als je dat overleeft, morgen of de volgende dag, wordt je eigenaar weder te nemen geld van een ander, om misbruik en verkrachting je weer.
Je niet begrijpt wat er gebeurt met je. Waarom is niet iedereen komt om je te redden? Waarom doet hij dit voor u? Wat heb je zo verkeerd dat je deze verschrikkelijke beproeving te doorstaan ​​gedaan?
De waarheid is:
Je hebt niets verkeerds gedaan, je bent een onschuldig
De reden dat hij is toegelaten om dit te doen voor jou is omdat je in Denemarken , en verkrachting van weerloze dieren wordt geacht door de regering worden legaal!
Infact andere verachtelijke gespuis mogen zelfs de val te lokken honderden net als jij, je dwingen en voor anderen om dergelijke gruwelijke wreedheden te verduren op een dag, zelfs elk uur basis en een dier bordeel te bellen.
Op dit punt in de tijd, helaas de enige uitweg voor jou en anderen is de dood in de handen van uw folteraar (Net als arme Lunar waarvan de foto die je ziet op deze verzoekschriften belangrijkste afbeelding, die werd verkracht en vermoord in Turkije.), Voor mensen als maan en u in de toekomst, je enige hoop is dat de fatsoenlijke eervolle mensen die er zijn, die wel zorg over u, zal het volgende doen:
* Lees deze petitie
* Onderteken het
* Deel het met de rest van de wereld.
* Alert is er een eigen Europese MP of is er van Buitenlandse Zaken.
En vertel de regering en het volk van Denemarken die DIT IS dierenmishandeling in een van de ergste vormen, en IT is niet aanvaardbaar, het niet juist is, en het IS volledig illegaal, en dat dit moet onmiddellijk stoppen.
Zoals je kan zien door de foto van arme Lunar die onlangs nog werd verkracht en vermoord in Turkije, de handeling van de verkrachting van een dier als met alle vormen van verkrachting is niet normaal, afschuwelijk is, moet worden gestopt.
.................................................. .................................................

Geen opmerkingen: