Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

dinsdag 24 mei 2011

AUB verwittig al. JE paardenvrienden !!!!!!!!!!!!!


AUB verwittig al. JE paardenvrienden !!!!!!!!!!!!! Re: dierenbeul slaat Weer teen te Sint-Truiden EEn brute dierenbeul heeft toegeslagen Opnieuw op EEn 6-weken oud paardenveulen in de Klein-Dekkenstraat in Zepperen.Vrijdagmorgen Trof de echtgenote van Dokter Engelen sterven, EEn oogje in het zeil Het Houdt, Het Zwaar bloedende Veulen AAN in Haar Weide achteraan de woning. Het Veulen had EEn Diepe wonde, veroorzaakt deur EEn vlijmscherp mes over de volledige breedte van de halsstreek. de Dierenarts sterven Ruim Twee uur Select server file had OM de wonden te Hechten. Het mes Ging rakelings op EEn haarbreed Langs de halsslagader, ALS sterven geraakt werd Het Veulen Geen overlevingskans had. NAAST This Wrede Daad liepen bij de Lokale Politie in Borgloon de afgelopen Dagen Nog Klachten Binnen van dierenmishandeling. Kleine huisdieren gaande van Schapen, Kippen en Geiten Worden deur dierenbeulen EEn mes voldaan bewerkt en SOMS gedood. De Lokale Politie roept de Bewoners op OM Kijken Uit te. Wie verdachte Bewegingen van malafide Personen in de Buurt van de Paarden van Andere Dieren opmerkt Moet de politie verwittigen. Alle Informatie Omtrent This Feiten is welkom en zullen discreet behandeld Worden. Gisterenavond heeft HIJ Opnieuw toegeslagen .. Voldaan EEn Bijl Het is overgeslagen! Het arme paard is afgemaakt ...

Geen opmerkingen: