Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

vrijdag 6 mei 2011

ARC puppy mill raid, Kaufman County, TX 05/04/2011

Verslag en video van Scene van ARC's Kaufman, TX Puppy Mill Rescue

Geachte Corps lid,
We zijn hier in Kaufman, Texas, de locatie van de reddingsoperatie van ARC stroom ( zie video ).   Het is al twee korte weken geleden dat we ingepakt onze redding in Tennessee en we werden meteen in het onderzoek en de planning-modus worden hier het redden van levens.   Terug naar de gevallen terug wreedheid is geen verrassing.   Met naar schatting 15.000 puppy molens in de VS is er gewoon geen tijd om te rusten.   Samen hebben we gekozen voor onze missie, en samen zullen we natuurlijk blijven.Kaufman Rescue Video
Dit is een bijzonder zinvolle redding voor mij en een aantal leden van ons reddingsteam, die terugkeren naar deze scène, waar bijna 600 honden werden gered uit onvoorstelbare omstandigheden slechts twee jaar geleden.   Dit puppy molen exploitant, in strijd met de proeftijd, werd opnieuw exploiteren van dieren voor winst met geen respect voor hun emotionele en fysieke welzijn, maar we waren er-jij en ik waren er om nee te zeggen, dit stopt nu.

De negenenveertig honden gered bent nu op de ARC noodopvang hier op de Kaufman Fairgrounds ontvangen van medische zorg, vaccinaties, zorg en genegenheid.   Dit aantal blijft groeien met moeders de bevalling.   Zoals we in de buurt van de Dag Moeder, kunnen we niet gelukkiger te beloven om het aan deze moeder honden die hun dagen van verwaarlozing en eindeloze fokkerij zijn voorbij.  Deze moeder zal nu hun leven lang als een gekoesterde lid van een gezin en nu, hun baby's zal gelukkig nooit de ervaring van de levens van hun moeders doorstaan.
Dr. Amada Randall Examing a Dog
In dit geval hebben we nauw samengewerkt met de zeer Kaufman County Sheriff's Department, zij zijn echte partners die dierenmishandeling zeer serieus.   We zijn dankbaar voor vrijwilligers hebben deze partners en verbazingwekkend.   En we zijn dankbaar voor u, onze leden Corps.   Mijn eerste prioriteit na de veiligheid van de dieren is om rechtstreeks te communiceren met u, de supporters, dat maakt deze mogelijke reddingen.   U bent het Korps!   Deze waarschuwingen zijn mijn verantwoordelijkheid om u, om de tijd te communiceren de levensreddende werk dat je doet elke ondersteun je ARC , en om samen te communiceren het grote werk links worden bereikt om.
Deze reddingen zijn duur, en kan ingewikkeld en vermoeiend, maar niets is belangrijker en er is niets dat we niet samen kunnen bereiken.   Het is mijn eer elke keer beloven om het aan de dieren, voor ons allemaal, dat ze zullen lijden niet meer, en in dit geval de belofte maken dat niet alleen deze negenenveertig honden, maar voor alle honden die het lijden op dit goed is afgelopen voor goed.
 
Dank u voor uw bijdrage, voor het geven van wat je in staat zijn om , en voor het maken van het een Happy Mother's Day voor deze aanstaande moeders.   Dank u voor het Korps.


Scotlund Haisley
President & Founder
Animal Rescue Corps

Geen opmerkingen: