Welkomstwoordje

Welkom in ons Hoekje !!!
We hopen dat je hier een aangename verpozing vind en je je niet zal vervelen. Geniet er van.
Hoe werkt de pps ?
Bij dia`s als Dagboek van een hond en Liefdesgeschiedenis :
om die te laten afspelen ga je even naar de blogarchief en klik je daar op de link van de dia`s die je wil zien .
Gastenboek
Onderaan rechts , onder music oldies vind je een gastenboek
waar je je opmerkingen kan plaatsen wat je van deze blog vind,
of als je een vraag of iets anders wil kribbelen. Ga je gang.
Zoekmachine
Als je nog een beetje verder naar beneden gaat vind je ook onderaan rechts een google-zoekmachine waarmee je dus op het net kan surfen.
Nog een beetje verder naar onder vind je een zoekmachine waarmee je kan vertalen.
Volgen
Vlak daaronder, eveneens links, zie je dat je je als volger van het blog kan opgeven Meer uitleg hierover later.
Travel Talk
Is daar vlak onder. Daarmee kan je ook volgers en eigenaars van andere blogs vinden over de hele wereld. Je moet jezelf dan wel even aanmelden.
Share it
Daarmee kan je artikels delen of video`s op je facebook of Twitter.

Veel plezier !!

waarschuwing
Zoals je zal zien komen in dit blog niet alleen leuke artikelen en amusement aan bod, maar ook ernstige onderwerpen en dringende oproepen!!
Wij, die het goed hebben in ons dagelijks bestaan, laat ons onze ogen niet sluiten voor hen die grote nood kennen
en laat ons daar samen, waar we kunnen en hoe we kunnen ,
een uitgestoken hand bieden.
Al is het maar het tekenen van een petitie of het aanklagen van onrecht... Verspreid het, opdat ook de stem, de hulproep van deze mensen gehoord wordt... !
Dank u wel !!

sunwoef

maandag 4 april 2011

WAT IS EEN PERRERA OF DODINGSTATION !!


Om u een goed inzicht te geven hoe het werkt. Een dodingstation in Spanje wordt gefinancierd door de overheid. In sommige gevallen wordt deze service overgenomen door een particulier. Ze deugen alle 2 niet. De reden is hetvolgende : het draait om geld. Dus word er geknoeid met de aantallen. Er wordt geen medicatie gegeven en in 7 van de 10 gevallen ook geen eten. Het dier word toch na 10 dagen op de goedkoopste manier geelimineerd. Meestal wordt zelfs deze 10 dagen niet gerespecteert Er zijn veel dodingstations die het met een spierverlammer T 61 doen. Het duurt dan 45 min. voor het dier dood is, waarbij het dier een verschrikkelijke doodstrijd heeft. Dit is normaal verboden. Medewerkers in Spanje die proberen galgo’s te redden moeten met lede ogen aanzien hoe er in de gangen van het dodingstation open en bloot word getoond hoe de honden VERMOORD worden. Huilende honden, miauwende katten die liggen te creperen, allen met de doodsangst in hun stem, wetend wat hen gebeuren zal. Zelf proberen ze met alle middelen een paar honden mee te krijgen. Foto’s mogen er niet genomen worden. Het gaat door merg en been.Daar kan geen mens tegen. Er zijn er die rattengif gebruiken. Er zijn er die de dieren vergassen en de goedkoopste manier is de zeehondenknuppel. In dit laatste geval zijn de dieren soms nog niet helemaal dood als ze de oven ingaan. Sommigen worden net op tijd gered, maar voor de meesten is het te laat. AUB steun ons in onze strijd tegen dit verschrikkelijk dierenleed. Met Uw donatie, hoe klein ook kunnen wij één van deze dieren redden. Een druppel op een hete plaat ? NEEN Het dier van wie het leven gered wordt is ons dankbaar !

Dit is nog een billijke zachte foto... 

Geen opmerkingen: